Γεια σας. Αφού είχα ένα μανιακό επεισόδιο , το πρώτο μου ο γιατρός μου είπε ότι ξεκινάω μετά από αλοπεριδινη που μου δίνουν τώρα ενέσιμο σε αμπιλιφαι των 15 .. θα πάθω κάτι με αυτό; Είναι αποτελεσματικό και ασφαλές;
Printable View
Γεια σας. Αφού είχα ένα μανιακό επεισόδιο , το πρώτο μου ο γιατρός μου είπε ότι ξεκινάω μετά από αλοπεριδινη που μου δίνουν τώρα ενέσιμο σε αμπιλιφαι των 15 .. θα πάθω κάτι με αυτό; Είναι αποτελεσματικό και ασφαλές;
Νομιζω οτι ειναι πιο ασφαλες απο την αλοπεριδινη και σιγουρα πιο ελαφρυ. Για διπολικη πιστευω αποτελεσματικο θα ειναι,
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση. Απαγορεύονται οι συστάσεις για λήψη/διακοπή φαρμακευτικής αγωγής.
Οταν λες μανιακο επεισοδιο τι συμπτωματα ειχες??
Για πρωτο μανιακο επεισοδιο η θεραπεια θα ειναι συντομη ,ξεχασε οτι παιρνεις θεραπεια...Ω3 2-3 καψουλες 1000 την ημερα θα σε βοηθησουν πολυ.Φιλικά
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση. Απαγορεύονται οι συστάσεις για λήψη/διακοπή φαρμακευτικής αγωγής.
Το παίρνω πλέον ! Πάω καλύτερα και βασικα ΔΕΝ έχω νοιώσει το παραμικρό από παρενέργειες . Ούτε αύξηση βάρους! Ούτε με εχει κάνει ζόμπι .. είναι μαγικό αυτό το χάπι
Είχα ένα επεισόδιο όπου έκανα μέρες να κοιμηθώ . Έτρεχα και ξόδευα λεφτά από νησί σε νησί με έψαχναν οι δικοί μου , την μια ήμουν Μύκονο και την άλλη καζίνο Ρόδο και την άλλη έπαιρνα τηλ στις 3 τη νύχτα τους γνωστούς μου να τους ξυπνήσω να πάμε για νυχτερινό μπάνιο
Ωχ! Δεν σ'επιασε το Αμπιλιφαι δηλαδη; Ξανααλλαξες φαρμακο;
Δεν ξερω. Εγω το ρισπερνταλ το χρειαζομουν και ημουν ολο στην τσιτα και ειμαι ακομη καποιες φορες. Αρα δεν ισχυει αυτο που λες. Απλα ειναι πως θα δρασει στον οργανισμο σου, σε μερικους φερνει υπνηλια..μπορει κι εσυ αμα παρεις καποιο αλλο πχ το seroquel να σου φερνει υπνηλια. :)