Οι ανθρωποι μας εκπλησσουν!!!!!!!.....
Γιατι πολλες φορες οι ανθρωποι ειναι διαφορετικοι στη πραγματικοτητα απο οσο δειχνουν....??
Μερικοι δειχνουν ΠΙΟ εξυπνοι ΠΙΟ ικανοι ΠΙΟ διασκεδαστικοι απο ΟΣΟ ειναι.....και εχουν ολους τους προβολεις στραμμενους πανω τους....
Και αλλοι παλι ειναι ΠΙΟ εξυπνοι απο οσο φαινονται και ΠΙΟ ικανοι ....ΑΠΟ ΟΣΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ .....
Αλλα τις περισσοτερες φορες μενουν στο σκοταδι...
Θεωρω οτι εγω ειμαι στη δευτερη κατηγορια ατομων... των πολλα υποσχομενων...αν με ανακαλυψεις....ομως δεν μου αρεσει να δειχνω λιγοτερα απο οσα μπορω να κανω ....
Απο την αλλη δν τα καταφερνω προς τ παρον αλλιως...!
Ειναι θεμα αυτοπεποιθησης....αυτοπροβο λης??? Πως μπορω να φωτισω τη προσωπικοτητα μου προς τους αλλους ωστε να δειχνω αυτη που πραγματικα ειμαι και οχι κατι λιγοτερο?.Φταιει η ανασφαλεια και ελλειψη αυτοπεποιθησης οταν ειμαι με αλλους...?
Η αληθεια ειναι οτι σαν ατομο (ευτυχως ή δυστυχως) με ενδιαφερει πολυ η εικονα που βγαζω στους εξω....και θελω να κερδιζω την αποδοχη των αλλων ...ισως γ αυτο πολλες φορες ειμαι αμηχανη και εχω τη ταση να κλεινομαι στο καβουκι μου για να μην τα κανω θαλασσα....σκεφτομαι πολυ πριν μιλησω μπροστα σε αλλους (οταν λεω σε αλλους δν εννοω στα πολυ κοντινα μου προσωπα οπως οικογενεια και στενοι φιλοι)
Ομως εχω κουραστει απο αυτο...θελω να βρω μια ισορροπια και να τονισω τα θετικα μου για να τα βλεπουν κ οι αλλοι οχι μονο εγω....
Θα ηθελα την αποψη σας ...ομως παρακαλω πολυ προσπαθειστε να ειστε αντικειμενικοι και θετικοι κ αποφυγετε να εκφρασετε προσωπικα σας παραπονα ....
ειμαι αισιοδοξη οτι οταν υπαρχει θεληση υπαρχει και τροπος να αλλαξεις....και εγω αυτο αρχιζω να το θελω ολο και πιο πολυ ....οποτε θα με βοηθουσε αν εισαστε το ιδιο αισιοδοξοι κ εσεις .....