Πως να βοηθησω τη γυναικα μου; Σας παρακαλώ...
H γυναικα μου παρουσιαζει διπολικα συμπτώματα. Πηγε μονη της σε γιατρό ο οποίος ομως ακομα δεν εχει διαγνώσει διπολισμο αλλά μονο κατάθλιψη. Ενας κοινος μας φίλος ψυχίατρος ωστόσο μου λέει οτι τα συμπτωματα αυτα ειναι διπολικά. Με βρίζει διαρκώς, λέει ότι τα 8 χρόνια γάμου που εχουμε ειναι τα χειροτερα της ζωης της. εχει ερωτευτεί τον γιατρό της, την επεσε στον πρωην της (σχεση πριν απο 10 χρόνια) ο οποιος προς τιμην του δεν εκμεταλευτηκε την κατασταση. Και άλλα πολλά...
Ωστοσο περνει κανονικα τα φαρμακα που της ειπε ο γιατρος (εδω και λιγες μερες της διεκοψε το ladose και το topamac και της χορηγησε Zyprexa) αν και δεν συμφωνεί και καθε βραδυ μου βγάζει την πίστη.
Εχουμε και μια κορη 2 ετών η οποια εχει αντιληφθει τι παιζει και συνεχεια ρωτάει αν την αγαπαμε.
Πολλες φορες η γυναικα μου ενω ειναι γενικα πολυ καλη με το παιδι, ξεσπαει επανω της χωρις λογο (χωρις να ασκει βια αλλα μονο της φωναζει)
Ευτυχως οι γονεις μας συμπαραστεκονται, αν και η ιδια αμφισβητει τους παντες και τα παντα και θελει μονο να ειναι με φιλους της.
Εγω ειμαι διπλα της ωστοσο και ετσι θα μεινω (αν και η ιδια μου εχει ζητησει να φυγω).
Πειτε μου σας παρακαλω: ειναι κατι αλλο που μπορω να κανω και θα τη βοηθησει; Το παιδι μας μπορει να παιξει καποιο ρολο στην υποθεση;
Ζητω τη βοηθεια του Θεου και των φιλων μου και τωρα ζητω και τη δικια σας βοηθεια.
Σας ευχαριστω και περιμενω την απαντηση σας με αγωνια.
Συγγνωμη για τα ορθογραφικα λαθη.