Γεια σας είμαι ο Νίκος , 17 ετών και θα ήθελα να σας πω λίγο την ιστορία μου γιατί τον τελευταίο καιρό βρίσκομαι σε ένα μεγάλο αδιέξοδο. Νιώθω ότι καμία σχέση δεν με έχει ικανοποιήσει ολοκληρωτικά και ότι οι εμπειρίες που έχω μέχρι τώρα με έχουν μπερδέψει ολοκληρωτικά και με έχουν αποπροσανατολίσει συναισθηματικά. Θα σας πω την εμπειρία μου και θέλω να μου πείτε τη γνώμη σας. Ελπίζω να έχετε όρεξη να διαβάσετε όλο το κείμενο γιατί είναι μακρύ :P ( Δίνω και πανελλήνιες φέτος και θέλω να ξεμπερδεύω με αυτές τις ιδέες όσο πιο γρήγορα γίνεται)
3 κορίτσια έχουν δημιουργήσει αυτό το πρόβλημα στο κεφάλι μου, τις άλλες περιπτώσεις τις αφήνω εκτός επειδή δεν έχουν μεγάλη σημασία για μένα.
Το κορίτσι Α (ονόματα δεν λέμε) ήταν το πρώτο κορίτσι μου (εξαιρούμε τις περιπτώσεις του δημοτικού-γυμνασίου που είναι για κλάματα) πριν από 2 χρόνια περίπου.
Γνωριστήκαμε μέσω μηνυμάτων και όταν βρεθήκαμε για 1η φορά ήμουν πολύ ενθουσιασμένος γιατί ήταν σχετικά όμορφη κοπέλα και ένιωθα τότε ότι μπορούσα επιτέλους να αρχίσω
κάτι σοβαρό. Ήμουν πολύ καλός μαζί της και ήταν καλή μαζί μου και είχαμε κάνει κάποιες ευχάριστα πράγματα μαζί αλλά περίπου στον 1ο μήνα της σχέσης μου είπε ότι ήθελε να χωρίσουμε χωρίς να καταλάβω ποτέ τον λόγο. Ήμουν στενοχωρημένος για κάποιες μέρες γιατί ένιωθα ότι δεν είχα κάνει κάτι λάθος αλλά μετά λέω η ζωή συνεχίζεται και πάμε παρακάτω.
Θα μου πείτε μέχρι τώρα εντάξει τυπικό μου ακούγεται γιατί να έχει πρόβλημα από αυτό. Από την Β κορίτσι χοντραίνει λίγο το πράγμα.
Η ιστορία με το κορίτσι Β γίνεται περίπου 4 μήνες μετά το κορίτσι Α. Η γνωριμία μας ήταν τυχαία, με σταμάτησε στον δρόμο μου είπε ότι με ήξερε από το φβ και μετά μου έστειλε το βράδυ μήνυμα γνωριστήκαμε λίγο, είχαμε βγει και 2 φορές για περπάτημα χωρίς να κάνουμε κάτι και ομολογώ ότι ήθελα και εγώ στη συνέχεια να κάνω κάτι μαζί της σαν τρελός, ο τρόπος της δημιουργούσε πάθος δεν ξέρω πως το έκανε. Το γύρισα από το ψευτοφιλικό στο ερωτικό μετά και της είπα ότι θέλω να βρεθούμε ξανά. Με είχε ξαφνιάσει πολύ όταν μου είπε ότι ήθελε να βρεθούμε στο σπίτι μου. Αφού είχα ρωτήσει σχετικά μ'αυτήν από έμπιστα άτομα και είδα ότι δεν υπάρχει κάποιος λόγος να ανησυχώ μήπως θέλει κάτι από το σπίτι μου κτλ της είπα εντάξει μπορείς να έρθεις. Εκεί πέρα στο σπίτι τα πράγματα έφυγαν από την φαντασία μου καθώς πάνω στη φάση άρχισε να γυμνώνεται και μου ζήτησε να κάνω το ίδιο. Με έπιασε πανικός γιατί δεν περίμενα να γίνει κάτι τέτοιο από την 1η φορά και ήταν η πρώτη τέτοια εμπειρία μου αλλά δεν είχα σκοπό να γίνω ρεζίλι και να δειλιάσω οπότε ακολούθησα και εγώ. Μετά από αυτό επί 2 μήνες τις περισσότερες φορές βρισκόμασταν σπίτι μου όπου κάθε φορά κάναμε όλο και πιο ανώμαλα πράγματα τα οποία σκεφτόμουν εγώ. Είχε αρχίσει να αλλάζει πολύ ο χαρακτήρας μου, άρχισα να σκεφτόμουν μόνο το σεξ και δεν με ένοιαζε η συναισθηματική μου φύση με την κοπέλα. Αυτή βέβαια δεν είχε πρόβλημα γιατί μου έλεγε ότι πέρναγε καλά. Εγώ όμως άρχισα να νιώθω ένα συναισθηματικό κενό μέσα μου και αφού πλέον η σχέση μας είχε μεταμορφωθεί σε μια πιο ήπια μορφή του 50 αποχρώσεις του γκρι και το τσατ μας αλλά και οι κοντινές μας συζητήσεις είχαν θέμα μόνο το σεξ πήρα την απόφαση μετά από 2 μήνες να χωρίσουμε. Για 1 βδομάδα ένιωθα παράξενα και την ήθελα πίσω όμως είπα να συγκρατηθώ γιατί η σχέση μου με αυτήν την κοπέλα μου άλλαζε εντελώς τον χαρακτήρα προς το χειρότερο.
Ήταν μία πολύ απότομη αλλαγή από την Α στην Β καθώς η Α ήταν κάτι πολύ αθώο και το Β κάτι που ελάχιστοι στην ηλικία μου το έχουν βιώσει. Οι φίλοι μου με έβριζαν μου έλεγαν που θα ξαναβρείς τέτοια ευκαιρία όμως ξέρω ότι ήταν η σωστή απόφαση για μένα. Η επόμενη περίπτωση όμως ήταν η αποτελειωτική για μένα καθώς πλέον βρίσκομαι σε μεγάλο αδιέξοδο.
Πέρασα πολύ καιρό μόνος μετά επί 8 μήνες περίπου δεν είχα κάνει κάτι με κάποια κοπέλα, περισσότερο επειδή ήμουν μπερδεμένος σχετικά με μένα αλλά και επειδή ήθελα να ζήσω κάτι σωστό επιτέλους. Εκεί ήρθε η κοπέλα Γ που είναι του σχολείου μου, την οποία ερωτεύτηκα εγώ και έκανα κίνηση. Και τι κίνηση δηλαδή γιατί τα είχε με κάποιον για 2 μήνες αλλά δεν της φερόταν καλά και της έκανα ψηστήρι να τον χωρίσει και να βρεθούμε. Τελικά την έπεισα και τον χώρισε και μου ζήτησε να βρεθούμε όπου και βρεθήκαμε. Όμως από την πρώτη στιγμή ενώ την είχα ερωτευτεί δεν ένιωσα αυτό το πάθος που είχα νιώσει με τις Α και Β ούτε στο πρώτο φιλί, ούτε στις εξόδους που είχαμε κάνει στο σύντομο διάστημα που τα είχαμε. Ενώ ήμουν σίγουρος ότι δεν την απασχολούσε άλλος (μην ρωτήσετε πως αλλά είμαι 100% σίγουρος), ήταν πολύ ψυχρή απέναντί μου και η πιο ερωτική πρωτοβουλία που είχε πάρει ήταν να μου κρατήσει το χέρι. Από τη μία νοιαζόμουν για εκείνη γιατί ήταν πολύ καλό κορίτσι αλλά από την άλλη ερωτικά ήμουν πολύ μουντός αλλά ήμουν διατεθιμένος να κάνω υπομονή μήπως φτιάξει η κατάσταση. Στις 2 εβδομάδες όμως περίπου πήγαμε στα βραχάκια της ακρόπολης και ένιωσα λες και πήγα να πιώ μπύρα με τον φίλο μου. Και ήξερα ότι ήταν τόσο παράξενο το κλίμα εκείνη τη μέρα που θα χωρίζαμε. Το βράδυ της έστειλα να της πω ότι κάτι δεν πήγε καλά στη σημερινή μας βόλτα και μου είπε ότι και εκείνη δεν πέρασε καλά και συμφωνήσαμε ότι το καλύτερο πράγμα που μπορούσαμε να κάνουμε ήταν να χωρίσουμε. Από όλο αυτό εδώ και 2 μέρες νιώθω εξαιρετικά απογοητευμένος γιατί πραγματικά πίστευα ότι ήταν η κατάλληλη κοπέλα για να με βγάλει από το αδιέξοδο μου όμως όχι μόνο δε με έβγαλε αλλά έκανε τα πράγματα χειρότερα γιατί πλέον νιώθω ότι εγώ φταίω για αυτήν την αμηχανία και την ψυχρότητα και ότι λόγω του μπερδέματος που έχω δεν θα μπορέσω να συμπεριφερθώ κανονικά σε μία σχέση.
Καταρχήν ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους διάβασαν το κείμενό μου ως εδώ και θα εκτιμούσα πραγματικά κάποιος να με βοηθήσει να καταλάβω τι συμβαίνει μέσα μου και πως να το αντιμετωπίσω.