Γειά σας παιδιά Μάρα, Ρέμεντυ είναι κανείς εδώ???? Σας πεθύμησα βρε παιδιά! Εγώ δουλεύω και πάω γυμναστήριο αλλά είμαι πολύ απελπισμένη με την εμφάνιση καθότι ήμουνα καλλονή και τώρα έγινα ένα χάλι μαύρο...
Printable View
Γειά σας παιδιά Μάρα, Ρέμεντυ είναι κανείς εδώ???? Σας πεθύμησα βρε παιδιά! Εγώ δουλεύω και πάω γυμναστήριο αλλά είμαι πολύ απελπισμένη με την εμφάνιση καθότι ήμουνα καλλονή και τώρα έγινα ένα χάλι μαύρο...
ΒΑΛΕ ΦΩΤΟγραφια ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ:D
πως τα πας με τη κοινωφελη λουφα?
εεε κοιτα εσει εισαι για μερικους μηνες , εχεις ημερομηνια ληξης......... κοιτα να λουφαρης.... δεν θα γινεις μονιμη ουτε θα παραταθει το οκταμηνο........... περνα καλα.............
Δελφινι, εχασες κανενα κιλο??
ειμαι σιγουρη οτι σε σχεση με περσυ εισαι πολυυυ καλυτερα!!!
Ναι ψυχολογικά με βοήθησε πολύ πάρα πολύ το γυμναστήριο. Έχω δυσκολίες να δικτυωθώ κοινωνικά και να κάνω παρέες και φιλίες και τώρα είμαι αδιάφορη εμφανισιακά ενώ παλιά ήμουνα πολύ ωραία. Δεν μπορώ να καταλάβω αν έσφιξα άλλα μάλλον έσφιξα. Λέω να συνεχίσω το γυμναστήριο και του χρόνου. Αν και ορισμένοι δεν με αντιπαθούνε κιόλας μια χαρά μου φέρονται αλλά φέρονται πολύ καλύτερα άλλους δεν είμαι το επίκεντρο δηλαδή.
Επίσης δεν μπορώ να μιλήσω με τον γυμναστή μου καθόλου ενώ όλες οι άλλες μιλάνε μια χαρά. Εγώ δεν έχω τι να πω.....γιατί?