ψευτικη φιλια (ανταγωνισμος)
Καλησπερα σας.
ειμαι φοιτητρια και τον τελευταιο καιρο ειχα καποια θεματα με δυο φιλες μου που τις γνωρισα στην σχολη. Καταρχας, απο μικρη ημουν πολυ κοινωνικο ατομο και μου αρεσε να κανω καινουριες παρεες. Με την εισαγωγη μου στη σχολη ομως αλλαξαν πολλα. Αρχικα , γνωρισα μια κοπελα απο την επαρχια με την οποια καναμε παρεα , στην αρχη μου εδειχνε οτι με θαυμαζε και μου ελεγε ''εσυ που μενεις?'', της ελεγα εγω ''μενω εκει , ειναι λιγο μακρια'' και μου ελεγε ''για αυτο εισαι φιτ εσυ , περπατας τοσες ωρες'' και διαφορα αλλα κοπλιμεντα... σταδιακα , περνουσε ο καιρος και λεγαμε τα προσωπικα μας , εκανα σχεση με ενα παιδι για το οποιο εσταζε χολή και δηλητηριο απο την αρχη της σχεσης μας κι μου ελεγε οτι δεν μου αξιζει αυτος κι οτι ειναι αλλοδαπος κι δεν μου ταιριαζει κτλ, συνεχως με μειωνε για εκεινον και πετουσε καυστικα σχολια του τυπου''που θα πας με αυτο το δωρο στα γενεθλια του? εγω θα του επαιρνα κατι που εχει πανω απο 20 ευρω''. τα σχολαι φυσικα συνεχιζοντουσανγια πολυ καιρο. .δεν εδινα σημασια , μεχρι που ηρθε ο καιρος να κανω μαθημα σε ενα παιδακι που εδινε πανελληνιες κι μου ελεγε παλι αυτη ''και τι ? θα κανεις μαθημα σε αυτον? τι το θες? αμα αποτυχει στις πανελλαδικες θα σου φορτωσει την αποτυχια του σε σενα'' , μου το εφερνε απο εδω κι απο εκει μεχρι που σε μια φαση μου ειπε οτι αν δεν τον θελω για μαθητη μου να της τον κανω πασα, φυσικα και δεν δεχτηκα. Επειτα , γραφτηκα σε γυμναστηριο κι μου ελεγε αυτη ''μα εχεις φτιαξει ωραιο σωωμα , εχεις σφιξει'' και καθε μερα με ρωτουσε αν πηγαινω τελικα γυμναστηριο και πως τα καταφερνω να τα κανω ολα μαζι. Η συγκεκριμενη κοπελα συνεχιζε παλι τα σχολια για την σχεση μου(η συγκεκριμενη τωρα εχει αχτι να τα φτιαξει με οδοντιατρο για να χωρισει τον δικο της που ειναι κρεοπωλης ενω δεν τον θελει πια) και τελος παντων ενω ειδε οτι εγω δεν ασχολομουν κι δεν με ενοιαζε η γνωμη της το εκοψε . φτασαμε στο σημειο να τσακωνομαστε ασχημα με το αγορι μου για την παρτη της , τελος παντων την ξεκοψα κι ησυχασα.
παμε τωρα στην δευτερη κοπελα την οποια γνωρισα μολις ξεκοψα με την απο πανω. αυτη η κοπελα αποτι εχω καταλαβει εχει πολυ μεγαλη ιδεα για τον εαυτο της και λεει συνεχως '' ωραια ειμαι , οποιον θελω μπορω να εχω'' ενω αυτο δεν ισχυει σε καμια περιπτωση γτ πολλοι της εχουν ριξει χυλοπιτα(οσον αφορα την φραση οτι μπορει να εχει οποιον θελει , παραυτα ειναι οντως ομορφη ). σε μια φαση ο πρωην της που εχουν χωρισει 2 χρονια βρηκε αλλη(πριν 3 μηνες) και μου εστελνε φωτογραφιες της καινουριας του κοπελας στο τσατ κραζοντας την και με ρωταγε αν εκεινη ηταν καλυτερη απο την νυν(κοινως συγκρινοταν). οταν της απαντησα πολυ ευγενικα οτι ο καθενας εχει την γνωμη του κι εφοσον σε εκεινον αρεσει εμας δεν μας πεφτει λογος , μονο που δεν ορμησε να με φαει , με ειρωνευοταν απιστευτα πολυ και θιχτηκε κι ειχε να μου μιλησει μια βδομαδα. Περασε αυτο , το καταπια , πριν καμια βδομαδα νοσηλευτηκε στο νοσοκομειο για 4-5 μερες , ημουν η ΜΟΝΗ απο την παρεα που πηγε να την δει και χθες που γραφαμε εξεταστικη η καθηγητρια εκοψε αρκετα ατομα στο μαθημα (σχεδον ολο το ετος) . αρχισε ξανα να κατηγορει την καθηγητρια οτι δεν μας περναει και της λεω ''βρε κοπελα μου φταιμε κι εμεις ομως γιατι δεν πηγαιναμε στο μαθημα της κι οτι ειναι ευκολο να λεμε οτι ο αλλος φταιει παρα να τα ριξουμε στον εαυτο μας και οτι εφοσον καποια ατομα παιρνουν πτυχιο ειναι λογικο κι επομενο να τα περναει κι της εφερα παραδειγμα μια κοπελα απο το ετος μας που την περασε. σαν να μην εφτανε αυτο αρχισε να κατηγορει την κοπελα οτι κανει φροντιστηρια κτλ., ενω δεν κανει τπτα απο αυτα κι της ειπα οτι ειναι εξυπνη και το χει πολυ με τα μαθηματα καθως διαβαζει απειρες ωρες κι τα περναει . και η απαντηση της ηταν η εξης ''καλα , δεν θα κατσω να ανοιξω αυτην την συζητηση μαζι σου , πιστευε οτι θες'' με υφος χιλιων καρδιναλιων . επειτα , στην παρεα μας μας ελεγε μια αλλη κοπελα οτι αυτην την εκοψε με 2 και αυτη η φιλη μου ανεφερε ως παραδειγμα εναν που εχει φτασει 4ο ετος κι εχει περασει μονο 3 μαθηματα συνολικα. και της λεω ''ενταξει της λεω , μην φερνεις παραδειγμα τον χειροτερο μαθητη , αυτος δεν παταει καν'' κι αρχισε αυτη να φωναζει μπροστα σε 10 ατομα και να λεει ''ε τι θες να της πω για να την εμψυχωσω?? πωωω κατι προβληματα'' .. τσατιστηκε πραγματικα , ενω ο δικος μου τονος ηταν πολυ ηρεμος . δεν μπορω να καταλαβω γιατι ολη αυτη η αντιμετωπιση απο κοριτσια στα οποια δεν εχω κανει τιποτα, η πρωτη πιστευω πως με ανταγωνιζοταν σιγουρα , για την δευτερη ομως δεν γνωριζω , καποιες φορες νομιζω οτι εχω εγω το προβλημα αλλα οταν το σκεφτομαι δεν με βρισκω καπου λαθος... εσεις τι γνωμη εχετε για τις 2 παραπανω περιπτωσεις ? καθε γνωμη δεκτη , ευχαριστω πολυ
ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΜΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΑΤΟΜΟ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΙ ΕΚΕΙΝΕΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΕΝΑ ΑΓΟΡΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ