Καλησπέρα, το τελευταιο διάστημα αντιμετωπίζω πρόβλημα οταν πεφτω για υπνο. Ενώ νυστάζω, την ώρα που κλείνουν τα μάτια μου, ξαφνικά ξυπνάω. Αυτό επαναλαμβάνεται, μέχρι που με πιάνει μια στεναχώρια στο στομάχι επειδή δεν μπορω να κοιμηθώ, και τελικά μου φεύγει εντελώς η υπνηλία, με αποτέλεσμα να στριφογυρίζω στο κρεβάτι ή να σηκώνομαι εντελώς. Τελικά συνήθως με παίρνει ο ύπνος κατα τις 6μισι το πρωι και κοιμάμαι ενα τρίωρο ανήσυχα. Την επόμενη νύχτα μπορεί να συνεχίσει αυτό, μπορεί όμως και να πέσω ξερός από την κούραση και να χτυπήσω ενα 8ωρο.
Ειδικά πάντως, αν το προηγούμενο βραδυ εχω κοιμηθεί καλά, το επόμενο παθαίνω τα προαναφερόμενα. Είναι στο μυαλό μου όλα, μου χει καρφωθεί αυτή η σκέψη την ώρα ακριβώς που πάει να με πάρει ο ύπνος.
Δυστυχώς το μυαλό μου παθαινει τέτοιες εμμονές, άλλες φορες τις αντιμετωπίζω, άλλες όπως με τη συγκεκριμένη δεν βρίσκω το γιατρικό.
Τι να κάνω να φύγει αυτή η σκεψη; Πρέπει να πάρω κάποιο φάρμακο; Ας μου απαντήσουν αν έχουν την καλοσύνη όσοι μπορούν να βοηθήσουν.
Χάπια δεν εχω πάρει ποτέ μου αλλά είναι η πρώτη φορά που σκεφτομαι για κάποιο αγχολυτικό.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων...