Originally Posted by
Macgyver
Δεν μαρεσει η λεξη 'νικητης ' ολοι νικητες ειμαστε που μαχομεθα αυτην την ασθενεια ( κτθλψη ) , μετα απο το 2000 , που παρουσιαστηκε η κτθλψη , ηταν λαιτ στην αρχη , μετα το 06 κλιμακωθηκε ...........το 11-12-13-14 ημουν σε μαυρο χαλι , ακομη και σμαρκετ , δυσκολευομουν να παω , την εβγαζα στο κρεβατι , μετα το αρχες του 15 , αρχισε η πανω βολτα , με σκαμπανεβασματα , που ακομη τα εχω , αποφασισα οτι μονο ιδαις δυναμεις θα συνερχομουνα , πηρα την κατασταση στα χερια μου , επαψα νακουω ψυχοτετοιους , το anafranil με βοηθησε οσο κανενα αλλο φαρμακο , και ταχα δοκιμασει ΟΛΑ ...........πλεον εινμαι αρκουντως λειτουργικος , εχω βαλει μπρος να χασω και καμμια 15 εξτρα κιλα που συγκεντρωσα απο ενα φαρμακο , αρχισα παλι γυμναστικη , παιρνω μπολικα Ω3 , Β βιτ . , εντελως καλα δεν μπορω να πω οτι ειμαι , αλλα ειμαι μακραν καλυτερα , απο το 2011-14 , και πλεον βλεπω φως στο οριζοντα , αισιοδοξω , και δικαιως , δεν περιμενα οτι θα κερδιζα αυτην την μαχη , επιμονη κι υπομονη χρειαζεται ..... πρεπει να προσθεσω οτι ειμαι θετικος και αισιοδοξος ανθρωπος , που δεν θα το βαλει κατω ευκολα .....εχω κερδισει τουλαχιστον την ηρεμια μου ..........
νικιεται η κτθλψη , αρκει να μην σε παρει εξ ολοκληρου απο κατω .......υποτροπες σοβαρες δεν εχω τα 2 τελευταια χρονια , απλως εχω μια ανοδικη γραμμη , με ζιγκ-ζαγκ ομως , αντι για ανοδικη ευθεια ....................αλλα κανεις δεν συνερχεται σε ευθεια γραμμη , νομιζω οτι συνεβαλλε οτι δεν εχασα ποτε ο ηθικο μου , εκτος μεμονωμενων περιπτωσεων ....
η προσωπικη προσπαθεια μετραει πολυ , το φαρμακο, αντε να σου δωσει ενα 30% ......