Νιώθω τρομερό άγχος και φόβο με την δουλειά
Καλησπέρα θα μπω κατευθείαν στο ψητό για να μην κουράζω τους αναγνώστες . .ειμαι 19 ετών και ζω στην Αθήνα . Φέτος έδωσα Δευτέρα φορά πανελλαδικές εξετάσεις και όπως πολλοί δεν έγραψα Καλά . . Δούλευα την δεύτερη φορά που έδινα όλο τον χρόνο όχι κάθε ημέρα σε ένα εστιατόριο ως βοηθός σερβιτόρου .. την δουλειά την βρήκα μέσω της αδερφής μου όπου και εκείνη δούλευε εκεί . . Τον μήνα που έδινα τις εξετάσεις δεν δούλευα και έτσι εκείνοι βρήκαν αλλά άτομα . . Αλλά το αφεντικό μου πρότεινε ένα άλλο μαγαζί να δουλεύω όμως γνωστού . Όπου ο διευθυντής στο καινούργιο εστιατόριο γνωρίζει το αφεντικό μου από το παλιό εστιατόριό .. ξεκίνησα στο καινούργιο όπου και αυτο τώρα άνοιξε διότι έκλεισε ένα άλλο λόγο του ότι δεν είχε δουλειά κι όσοι δουλεύουν στο καινούργιο είναι γεμάτοι άγχος για τον αν θα πάει καλά η δουλειά . Το θέμα είναι ότι είμαι ΠΆΡΑ πολύ ευαίσθητος άνθρωπος και νιώθω ότι με καταπιέζουν πάρα πολυ. Πιο πολύ νιώθω εκεί καταπίεση πάρα τε παιδικά χρόνια από τους γονείς μου .. είναι σε βαθμό που μερικές φορές κλαίω . . Εγώ αυτό το επάγγελμα το 'κανω' ένα χρόνο και όλοι μου λένε ότι είμαι πολύ καλός σε αυτό . . ΑΛΛΆ δεν είναι αυτό που αγαπάω μ δεν το θέλω το κάνω από αγκαρια . . Για να μαζέψω χρήματα να μπορώ να σταθώ στα πόδια μου αυτούς τους δύσκολους καιρούς . . Ίσως σε αυτούς στο καινούργιο μαγαζί τους φαίνεται ότι όντως δεν αγαπάω το επάγγελμα . Προσπαθώ και είναι ο πιο σοβαρός εκεί μέσα και ο πιο ευγενικός αλλά δεν μπορώ την καταπίεση. Δεν αντέχω να δουλεύω εκεί.. είναι πιο σοβαρό εστιατόριο και έχει πιο σοβαρό και κυριλέ κόσμο και πρέπει να είναι τύπος και υπογραμμος . . Όταν σκέφτομαι ότι πάω εκεί για δουλειά με πιάνει τρελή ταχυκαρδία και μου έρχεται να κλάψω . . Δεν το αντέχω καθολου...ειμαι και ο μικρότερος εκεί μέσα και με έχουν στο μάτι να το πω έτσι . . Η μετρ είναι συνέχεια Πάνω από το κεφάλι μου και με κάνει συνέχεια να νιώθω άσχημα εάν κάνω κάποιο λάθος . . Θα έρθει η στιγμή που απλά θα σηκωθώ και θα φύγω και θα γίνω ρεζίλι και στο παλιό αφεντικό και εκεί . . Περιμένω τις απόψεις σας Πάνω σε αυτό το θέμα.... Σας ευχαριστώ . ....
Υγ. Να προσθέσω ότι τα Σάββατα πάω και στο παλιό εστιατόριο διότι λίγο πολύς δουλειάς με χρειάζομαι και ύστερα πάω μέχρι της 2-3 Το βράδυ στο αλλο.. Όταν δουλεύω στο παλιό νιώθω άρχοντας ότι τα ξέρω όλα και βγάζω την δουλειά όλη μόνος μου ....επίσης στο καινούργιο εστιατόριο το ξεκαθάρισα ότι λογικά θα δουλεύω μέχρι Αυγούστου που βγαίνουν Αποτελέσματα πανελληνίων όπου λογικά είτε θα περάσω επαρχία είτε θα πρέπει όπως δηποτε να κόψω την αναβολή από την στρατό και να παρουσιαστώ . . Θέλω να πω ότι δεν μπορώ να κάνω αυτούς τους 2 μήνες υπομονή . Είναι το εστιατόριο του άγχους έτσι το βλέπω . . Γενικά ότι και να κάνω ο.τι και να σκεφτώ στο μυαλό μου με πιάνει τρελή ταχυκαρδία και τρελαίνομαι . .