Μειωση φαρμακων μετα απο χρονια!
Μετα απο χρονια σε ολο και μεγαλυτερες δοσεις και δοκιμες με φαρμακα επιτελους ηρθε η 1η μειωση! Μειωσαμε με τη γιατρο 200mg το solian.τωρα παιρνω 1000mg απο τα 1200 που επαιρνα.
βεβαια δεν ηθελε να μου μειωσει αλλα φαρμακα που ζητησα.ουτε το remeron μου μειωσε παρολο που εχω 5 μηνες να κανω επεισοδιο καταθλιψης αν εξαιρεσω μια εβδομαδα του μαιου που επεσα πολυ.
αν καταλαβα καλα θελει να μου μειωσει το solian και να μεινω με το aloperidin απο αντιψυχωτικα.μου ειπε να μη βιαζομαι..στο παρελθον το ειχα ξανακατεβασει στα 600 mg αλλα μετα εκανα επεισοδιο.ελπιζω να μη συμβει και τωρα το ιδιο.
Επισης μου μετεφερε τα περισσοτερα φαρμακα το βραδυ γιατι παραπονιομουν οτι με καταστελουν πολυ μεσα στη μερα μια ωρα αφοτου τα παρω και βρηκα τη χαρα μου παλι.εχω ενεργεια και κεφι και το βραδυ κοιμαμαι καλα και γρηγορα.
Παρατηρω οτι πλεον λεω πολλες φορες οτι οτι συνεβαινε ηταν συμπτωματα της παθησης.αλλα αλλες φορες λεω οτι ειναι ειδικες ικανοτητες.δε ξεκολαει ευκολα το μυαλο μου απο αυτο.λετε να αλλαξει αυτο με τον καιρο?
Ευχομαι σε ολους να βελτιωθειτε και να ισορροπησετε σε οσο το δυνατον λιγπτερα φαρμακα.καλο καλοκαιρακι σε ολους!