Εδώ και ένα χρόνο πάω σε μαθήματα αερόμπικ και δεν κατάφερα να γίνω καλή στο μάθημα αυτό όπως όλες οι άλλες που πετάνε στα μαθήματα αυτά. Δεν είμαι βούρλο???:(
Printable View
Εδώ και ένα χρόνο πάω σε μαθήματα αερόμπικ και δεν κατάφερα να γίνω καλή στο μάθημα αυτό όπως όλες οι άλλες που πετάνε στα μαθήματα αυτά. Δεν είμαι βούρλο???:(
οχι βρε σιγα...... πιστευω στο τελος θα τα καταφερεις εγω λεω να κανω crossfit το χειμωνα, πως πας στη κοινωφελη καλα;
Μπραβο δελφινι.........μακαρι να σε παρουνε. Κι εγω πηγαινα χορο τζαζ που ειναι σαν αερομπικ δηλαδη μοντερνος χορος και δεν τα καταφερνα, φταιει η ψυχωση δυστυχως, μας κανει αργοστροφους......
Έτσι εξηγείται!!!!Οι βλάκες έχουνε ψύχωση μόνο???? σαν τον Μάικλ Τάισον πχ Κρίμα ρε δεν θα γίνουμε καλά από την ψύχωση???? Γιατί σε μένα και αυτό???? Δεν θέλω να έχω ψύχωση....
Όποιος τα καταφέρνει στο αερόμπικ σημαίνει ότι είναι πιο έξυπνος από τον άλλον που δεν τα καταφέρνει???
***** Απευθύνομαι στον keep-walking που ξέρω ότι έχει σχιζοφρένεια. Πες μου σε παρακαλώ πώς είναι κάποιος όταν έχει ψύχωση και παίρνει την θεραπεία του???
Ειπα πιο αργοστροφους, οχι ακριβως λιγοτερο εξυπνους, ισως αργουμε να παρουμε μπρος με την επομενη κινηση και τα κανουμε θαλασσα! Ισως θα επρεπε να ειχα χρησιμοποιησει τη λεξη "αργος", αλλα για μενα ειναι θεμα ευστροφιας το κατα ποσο γρηγορα μπορεις να ακολουθεις τις κινησεις που σου υποδεικνυουν!!
οχι δεν εισαι βουρλο μπορει απλα να μην εχεις τις ιδιες δεξιοτητες μπορει σε κατι αλλο να εισαι εξπερ πρεπει να αποδεσμευτεις απο το τελειο και να κοιτας αν εσυ εχεις κανει προοδο σε σχεση με τον εαυτο σου πριν ενα χρονο οχι σε σχεση με τους αλλους
Δελφινακι μου όμορφο δυστυχώς είμαστε ένα κλικ πίσω από τους άλλους σε μερικά πράγματα σε άλλα δεν υστερούμε ανάλογα το χαρακτήρα του καθενός μας
Ασ πούμε εσύ στο να ρίξεις έναν άντρα δεν υστερεισ οπότε άσε τις άλλες να κοπανιουνται έτσι αγάπη μου να λέμε κ καμία αλήθεια που κ που
Τελικά αυτές που είναι καλές στο αερόμπικ είναι πιο έξυπνες από μας που δεν τα καταφέρνουμε?