Τη μεθοδο διακρανικου ερεθισμου;
Printable View
Τη μεθοδο διακρανικου ερεθισμου;
Δοξα τω Θεω , οχι ............................μονο και μονο η εκφραση μου προκαλει φοβο ........
Ετσι ειναι και δεν το λεω εγω αν ψαξετε στο ιντερνετ παντου αναφερεται .οσον αφορα την αποτελεσματικοτητα πρεπει να υπαρχει αρκετη.εξαρταται παντα βεβαια .ενα πολυ σοβαρο περιστατικο εγινε καλα που επασχε απο ιδεοψυχαναγκαδτικη διαταραχή και ενα αλλο μελος του φορουμ το ειχε κανει και ειδε αποτελεσμα με την καταθλιψη.εγω πηγα στον γιατρο αυτον που το κανει και οπως κ με τους αλλους ηταν αποθαρρυντικος οτι δεν ξερουμε αν θα βοηθησει εσενα μ ελεγε και δεν εχω ακομα εξαντλησει ολες τις θεραπειες κτλ.ψυχοθεραπεια κ ετσι.ετσι ελεγε κ στους αλλους αλλα το εκαναν κ ειναι μια χαρα τωρα ο αντρας της βελτιωθηκε αρκετα .βεβαια τα χρηματα ειναι το βασικο κ ανερχονται γυρω στο 2 χιλιαρο για εμενα γιατι 20 συνεδριες καθε μερα απο μιση ωρα.και γιαα καταθλιψη θελειεκει λιγο περισσοτερες ισως.ο γιατρος αυτος ειναι ετοιμος να δημοσιευσει το βαρυ περιστατικο ιψδ που θεραπευτηκε σε διεθνες περιοδικο.
Ναι αλλα αφου ειναι τοσο ακριβο και συμφερει το γιατρο πως και δεν το προτεινει; Μηπως οντως δεν ειναι αποτελεσματικο;