Κολλημένος με την αδερφή του
Καλησπέρα σε όλους
Έχω ένα ερώτημα που με βασανίζει εδώ και καιρό. Η ιστορία είναι μεγάλη αλλά θα προσπαθησω να τα πω όλα συνοπτικά. Κατ αρχήν είμαι έγκυος στον 7ο μήνα και ακόμα δεν είμαι παντρεμένη με τον σύντροφο μου. Είμαστε μαζί 1,5 χρόνο αλλά γνωριζόμαστε περίπου 4 χρόνια. Γνωριστήκαμε όταν ξεκίνησε να δουλεύει στην εταιρία της αδερφής του στην οποία δουλεύω και εγώ χρόνια. Από την αρχή της σχέσης μας συγκατοίκησαμε σπίτι του (το οποίο είναι της αδερφής του απλά του το παραχώρησε). Στον 10ο μήνα αποφασίσαμε να νοικιάσουμε δικό μας σπίτι. Έτσι και έγινε. Τότε έμεινα και έγκυος! Στην αρχή η σχέση μας ξεκίνησε κρυφά από όλους μιας και δεν επιτρεπόταν η σχέση μέσα στην δουλειά. Στην αδερφή του λοιπόν το ανακοινώσαμε 3 μήνες μετά. Εκείνη δεν το δέχτηκε και προσπάθησε με πολλούς τρόπους να μας αποτρέψει. Συν ότι απαγόρεψε στον σύντροφο μου να το ανακοινώσει στους γονείς του και γενικά "διέταξε" η σχέση μας να παραμείνει κρυφή. Για να μην τα πολυλογώ το καινούριο μας σπίτι είναι άβολο και λόγω του μωρού που θα έρθει θα αναγκαστούμε να αλλάξουμε. Εκείνη λοιπόν επιμένει να γυρίσουμε στο δικό της σπίτι (με την δικαιολογία να μην πληρώνουμε ενοίκιο) και γενικά έχει άποψη για όλα. Να προσθέσω ότι είναι 36 ετών και δεν έχει σχέση εδώ και 4 χρόνια τουλάχιστον. Όλα τα υπομένω αλλά αυτό που με έκανε να στραφώ εδώ είναι το ότι ξαφνικά απέκτησε κινητό και εδώ και 2 μήνες ο σύντροφος μου και εκείνη επικοινωνούν με μηνύματα πρωί μεσημέρι βράδυ ακόμα και όταν καθόμαστε να δούμε οι δυο μας μια ταινία. Μπορεί να μην είναι παράλογο αλλά εγώ δυστυχώς έχω χάσει τον ύπνο μου. Μου θυμίζει απλά ένα ζευγαράκι που στέλνουνε καρδούλες και αγάπες ο ένας στον άλλο. Προσπαθώ να είμαι διακριτική και δεν του έχω πει τίποτα αλλά δεν ξέρω αν έχω δίκιο η άδικο. Χρειάζομαι την βοήθεια σας!!!