Εσάς ποιά η σχέση σας με τα αδέρφια σας??
Ανοίγω αυτό το θέμα για να κατανοήσω πόσο ιδιαίτερη ή όχι τοσο ιδιαίτερη είναι η σχέση μου με την αδερφή μου. Βασικά αυτή την στιγμή δεν υπάρχει καθόλου σχέση, το έχουμε τελειώσει το θέμα μεταξύ μας (και είναι κάτι που με έχει πονέσει τρομερά) αλλά δεν την μισω γι αυτό, την δικαιολογω σε πολλά και σε άλλα όχι αλλά απο τότε που έπαθα με τα ψυχολογικά μου και τράβηξα όλο αυτό το μεγάλο γολγοθά ο άνθρωπος που μου έλειπε και μου λείπει σε όλο αυτό είναι η ίδια μου η αδερφή που είμαι σίγουρη οτι αν την είχα λιγάκι, όχι πολύ, δίπλα μου..απλά και ανθρώπινα.. όλα θα ήταν διαφορετικά. Όμως προτίμησε να με κάνει πέρα, να ακούσει τον άντρα της (που δεν με συμπαθεί καθόλου απο τότε που τα έπαθα αυτά), δεν έχω καμία επαφή με τα ανήψια μου (αχ και αυτο και αν ποναει).. και εγω παρ ολ αυτα υπέγραψα και τους έδωσα ένα 3οροφο σπίτι, ολόκληρη την επιχείριση, και γενικά έχουν πλέον 3 σπίτια και 3 επιχειρίσεις ολοδικές τους!
Εγω ζω με στο σπίτι του πατέρα μου μαζί του και τον φροντίζω, και είμαι άνεργη 3 χρόνια. Ειμαι τρομερά απογοητευμένη μαζί της αν και απο μικρές δεν είχαμε καλές σχέσεις (σε κάθε ευκαιρία έτρωγα πολύ ξύλο, μου έκανε bulling, δεν ήθελε με καμία περίπτωση να μου δώσει κάποιο ρούχο της, να μην μας βλέπουν μαζί στο δρόμο.. και κάπως έτσι ήταν η παιδική μου ηλικία μαζί της) ..Όταν χάσαμε την μητέρα μας (που εγώ ανέλαβα 24/24 όλη την φροντίδα της μέχρι την τελευταία ανάσα της..) μετα δεθήκαμε αρκετά και για λίγα χρόνια ήμασταν καλά και ήμουν τόσο ευτυχισμένη γι αυτό. Όταν όμως απέτυχα σε μια δουλειά μου, και μετά άρχισαν και τα ψυχολογικά προβλήματα.. ήταν σαν μια απλη γνωστη μεσα σε ολα αυτα μεχρι και που έπαψε ακόμη και σαν γνωστη να υπάρχει...οσπου δεν υπήρχε πλέον και καθόλου. Ζούμε μια πόρτα απόσταση και δεν λέμε πλέον καλημέρα.. Δεν ένιωσα καμία αδερφική αγάπη η ενδιαφέρον και ο λόγος ήταν οτι έχει τα παιδιά της και τις δουλειές της και δεν μπορεί να ασχολείται μαζί μου...
Πολύ πονάει όλο αυτό αλλά έχω συμβηναστεί..έχω αντικαταστήσει την θλήψη με θυμό και μόνο έτσι μπορώ και το αντέχω..