Απειρο αγχος, φοβος για θανατο κοκ.
Γεια και χαρα σε ολους. Ειμαι νεο μελος. Εμαθα το φορουμ απο μια φιλη η οποια με ενημερωσε οτι υπαρχει και ειπα να περασω να πω κι εγω τα δικα μου απο εδω!! Εδω και καμποσους μηνες, περιπου απο την αρχη του χρονου, με εχεις κυριευσει μια φοβια, οτι για καποιο λογο θα με προδωσει η καρδια μου. Ενω εχω παει στο νοσοκομειο και τις 2 φορες που πηγα και μου εκαναν καρδιογραφημα κι εξετασεις, δεν υπηρξε κανενα προβλημα η εν λογο φοβια παραμενει για καποιο λογο. Τον τελευταιο χρονο ανεπτυξα διαβητη τυπου 2 και αρχισα να γυμναζομαι ξανα μετα απο χρονια. Λογο της γυμναστικςη εχω μυικους πονους στο στηθος και την πλατη που γνωριζω οτι ειναι μυικοι πονοι και χωρις να ειναι εντονοι, εχω χασει τον υπνο μου απο το αγχος. Επισης ειμαι 1μιση χρονο ανεργος και γενικα το αγχος εχει γιγαντωθει στη ζωη μου. Προσφατα επισης χωρισα απο μια αρκετα μακροχρονια σχεση των 8 χρονων, και νιωθω σαν να εχασα τη σταθερα μου, την αγκυρα μου. Αυτο πιστευω ειναι ενας καταλυτικος παραγοντας για οσα βιωνω τον τελευταιο καιρο. Το γεγονος επισης οτι ανεπτυξα τον διαβητη με εκανε να χασω την ιδεα οτι ειμαι ανικητος και οτι ειμαι invincible για καποιο λογο και με εχει φρικαρει παρα πολυ αυτο. Εχω φτασει σε σημειο να χανω τον υπνο μου, να χανω τις καλες στιγμες στη ζωη μου λογο του αγχους. Δυστυχως λογο οικονομικων δεν μπορω να κανω θεραπεια με καποιον ψυχαναλυτη και ενας απο τους βασικους λογους για τους οποιους γραφω εδω, ειναι οτι θελω καπου να τα πω. Βοηθατε γιατι ειμαι σε φαση κανω μπαμ!!
Ευχαριστω προκαταβολικα ολους για τις απαντησεις και το χρονο που αφιερωσατε να διαβασετε το ποστ μου, και με συγχωρειτε για τυχον ορθογραφικα και μη τονισμο των λεξεων...