Με αγχώνει πολύ κάτι που είχε γίνει παλιότερα, μπορείτε να μου πείτε τη γνώμη σας?
Καλησπέρα.Θελω να γράψω για ένα γεγονός που συνεβει πριν λίγο καιρό και που με αγχώνει μέχρι και σήμερα. Ήταν όταν τελείωσα την εξεταστική. Είχα κανονίσει ένα απόγευμα να πάω με έναν φίλο μου για καφέ. Ο φίλος αυτός κάνει περιστατικά, μια φορά τον μήνα περίπου, χορτο. Έτσι όταν βρεθήκαμε μου είπε να πάμε μια γρήγορη να αγοράσει λίγο χορτο από την πλατεία βικτοριας και μετά να πηγαίναμε για καφέ. Εγώ επόμενα να μην πάμε γιατί ήταν απόγευμα και θα ήταν επικίνδυνα αλλά τέλος πάντων του έκανα την χάρη και πετάχτηκαμε. Όταν φτάσαμε του έκανε συνιαλο ένας εκεί μέσα για να του πουλήσει. Έλεγε συνέχεια περιμένετε λίγο και θα το φέρω, μας έιπε περιμένετε έξω από το πάρκο,ήρθε και ξαφνικά εμφανίστηκαν 3 αστυνομικοί με μηχανή. Μας είπε ότι πρέπει να μας ελεγξουν , είδαν την τσάντα του φίλου μου, τους έδηξα και τις τσέπες μου, εγώ δεν είχα τσάντα, μου ζήτησαν και ταυτότητα αλλά δεν την είχα μαζί μου, ο φίλος μου είχε.Τελος πάντων δεν είχε αγοράσει κάτι ο φίλος μου και μας είπαν "εντάξει παιδιά" μετά από λίγο ο αστυνομος φάνηκε πολύ φιλικός μας είπε "παιδιά μην έρχεστε ποτέ εδώ ,είναι επικίνδυνα, έχουν βγάλει πολλές φορές μαχαίρι" και μετά μας έπιασε λίγο την κουβέντα, μας ρώτησε αν σπουδαζετε ναι του είπαμε και που,μας ρώτησε αν περάσαμε τα μαθηματα κτλ.Μετα από λίγο έρχεται ο άλλος αστυνομος και μας λέει "εντάξει παιδιά φύγετε". Τέλος πάντων εκείνη την στιγμή δεν είχα αγχωθει γτ εξάλλου δεν είχαμε κάτι πάνω μας για να μας πάνε στο τμήμα. Αλλά μετά που το ξανασκεφτηκα αγχωθηκα γτ ήξερε που σπουδαζουμε. Δεν είχα πει όνομα, δεν με ρώτησαν, γενικά δεν ήθελαν στοιχεία μου αλλά τους είπα που σπουδάζω και φοβάμαι μην γίνει τπτ στο μέλλον. Ξέρετε αν μπορεί να γίνει το οτιδήποτε ?