Πρωτογενης Ψυχογενης Στυτική Δυσλειτουργία
Γεια σας παιδια,
Καινούργιος εδω πραγματικά βρίσκομαι σε δύσκολη θέση και τον τελευταίο μήνα είμαι ολο σε σκέψεις χωρίς να μπορώ να συγκεντρωθώ σε τίποτα άλλο. Αρχικά είμαι 19 χρόνων και δεν εχω κάνει ολοκληρωμένο σεξ παρά μόνο προκαταρκτικά.. Αυτό συμβαίνει λόγω άγχους μηπως και αποτύχω να ερθω σε στυση λογω μιας δυσαρεστης εμπειριας που θα αναφερω πιο κατω και γίνω ρεζίλι(ναι το ξέρω οτι δεν γίνεσαι ρεζιλι αλλα στο μυαλο μου ετσι ειναι) Τον προηγούμενο μήνα επισκέφτηκα ένα οίκο ανοχής με τους φίλους μου μπας και μου φυγει το αγχος που μου δημιουργηθηκε απο την πρωτη μου τραυματική φορα που δεν ειχα ικανοποιητικη στυση παλι σε οικο ανοχης. ετσι λοιπον είχα μια ακομα δυσάρεστη εμπειρία.
Δυστυχώς δεν κατάφερα να έχω στύση καθολου αυτη τη φορα.Επειδή είμαι αρκετά τελειομανης και ανασφαλής σαν άνθρωπος είχα άγχος, πιστεύω μιλάμε για περίπτωση ψυχογενης στυτικής δυσλειτουργίας.
Ειναι γεγονός οτι δεν δυσκολεύομαι γενικά με τις κοπελες σε σημείο να μου την πέφτουν οι ίδιες τις περισσότερες φορές όμως το πάω πίσω απο φόβο μήπως αποτύχω και τις απογοητεύσω και οι φίλοι ρωτουν και ρωτουν γιατι να μένω μόνος ενω εχω ευκαιριες .που να ξεραν!
Πιστεύετε ότι θα πρέπει να έρθω σε επαφή με κάποια "κανονικη" κοπέλα πρώτα(εννοω οχι επαγγελματια) για να διαπιστώσω αν έχω πρόβλημα ή αυτό ειναι στανταρ ήδη και δεν παιζει ρολο που ηταν σε οικο ανοχης οι εμπειριες και με αγχωσαν; Κάποιος που εχει παθει κατι παρόμοιο εχει κάποια συμβουλή να δωσει; παιδια ξυπναω και κοιμαμαι με αυτη τη σκεψη παρακαλώ βοηθείστε!