Πριν χρόνια είχα πει σε 2 φίλες μου αυτό με τον γκόμενο της φίλης μου και σιγά σιγά ξέκοψαν να κάνουνε παρέα μαζί μου. Ξέκοψαν επειδή τους το είπα ή θα ξέκοβαν ούτως ή άλλως???
Printable View
Πριν χρόνια είχα πει σε 2 φίλες μου αυτό με τον γκόμενο της φίλης μου και σιγά σιγά ξέκοψαν να κάνουνε παρέα μαζί μου. Ξέκοψαν επειδή τους το είπα ή θα ξέκοβαν ούτως ή άλλως???
Δελφίνι!!!
Ακόμη και εγώ που δε σε ξέρω, μόλις ακούω για σένα σε συνδέω με τον γκόμενο της φίλης σου που τον είχες κλέψει πριν 20 χρόνια!
Στάματα να το λες και να το ξαναλές. Είναι πολύ ξενέρωτο. Άσε που μπορεί να φοβήθηκαν ότι θα γινόσουν ξανά τρίτο πρόσωπο.
Τι να πω; Ξεκόλλα και προχώρα. Η ζωή κυλά σαν το νερό!
Πρέπει να κάνω νέες φίλες πάντως έτσι δεν είναι?
Αφού βρε παιδιά αντιμετωπίζω πρόβλημα με αυτό το θέμα γιατί να μην επαναληφθώ ??? Μόνο εσάς έχω βρε παιδιά καταλάβατε με !!!!
Για αυτές τις φίλες που σας λέω με ξέρουνε από μωρό δεν περίμενα ότι θα απομακρυνόντουσαν.
Από τότε δεν το ξαναέκανα και ούτε θα το ξαναέκανα ποτέ μου αυτό.
Στενοχωριέμαι που χάνω φίλες και δεν θέλω αλλά τελικά φαίνεται ότι ούτε και αυτές άξιζαν.
Χαιδεμένο όλου του φόρουμ δεν ήμουνα ποτέ νομίζω και έχεις δίκαιο όλα πρέπει να τα περιμένω από όλους.
Εντάξει δεν έχω παράπονο όλοι καλοί είστε.... σας αγαπώ και εγώ. Με τους φίλους εκτός φόρουμ τι θα κάνω????? Μάλλον πρέπει να απομακρυνθώ από όλους τους παλιούς μου και να κάνω νέους ε???? κρίμα γιατί κάποιους τους αγαπούσα λίγο ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΚΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΦΙΛΗΣ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ
Δελφίνι εγώ σε συμπαθώ ταμαλα άλλα είμαι αντρασ κ μάλιστα άσχημος μόνο ψυχή έχω τίποτα άλλο
Τίποτα εμείς οι άσχημοι να ξέρεις έχουμε άλλα μάτια βλέπουμε την ομορφιά κ πίσω από την οθόνη
Σαν εγκληματίας τους ΕΛ Πάσο με κάνουνε να αισθανθώ.
Εγώ τους αφήνω αλλά θέλω να έχω και φίλους..... λες να με ζηλεύανε και βρήκανε ευκαιρία να την κάνουνε ????
Καλησπερα δελφινακι.και σε ολους φυσικα.
Ολοι εχουμε τα λαθη μας δελφινακι μην το σκεφτεσε τοσο.σημασια εχει που καταλαβες το λαθος σου και το μετανιωσες.οσο για της φιλες σου εν μερει μπορει να εχουν δικιο.αλλα απτην αλλοι οι πραγματικοι φιλοι δεν παρατανε το φιλο τους με το πρωτο λαθος δινουνε και αλλες ευκαριες.μιλαω για αυτες που σε παρατησαν.
Συμφωνω με το παλικαρι που ειπε να μην το λες.
Οσο το λες χειροτερα ειναι.