ΕΚΤΡΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ σε όλους. είμαι κανούρια στο forum και θα ήθελα να μοιραστώ και εγώ το πρόβλημα μου. θα ήθελα την γνώμη σας ακόμα και αν δεν έχετε ζήσει παρόμοιες εμπειρίες.
που λέτε.. από μικρή ηλικία είχα θέματα με κατάθλιψη. τώρα είμαι 22 χρονων. και έκανα αγωγή με χάπια μέχρι τα 21 μου. μέχρι που κάποια στιγμή έμεινα έγκυος και τα σταμάτησα. ήμουν τόσο χαρούμενη που περίμενα μωρό παρόλο που είχα δύσκολη εγκυμοσύνη από την αρχή.
δυστυχώς η μάνα μου δεν ήθελε το μωρό που περίμενα. με πέταξε έξω από το σπίτι. εγώ ήμουν άνεργη το αγόρι μου το ίδιο. με απειλούσε με διαφορους τρόπους σε σημείο να πονάω φριχτά από την στεναχώρια μου. έτσι μετά από πολύ ψυχολογικό πόλεμο αποφάσισα η μάλλον αποφάσισε η μάνα μου να το ρίξω. το κοντινό μου περιβάλλον ήθελαν να το κροτήσω αλλα δεν μου αρκούσε. ήθελα διπλα την μητέρα μου και το ότι δεν την είχα με τσάκιζε. μετά από κάνα μηνα που οι ορμόνες μου επανήλθαν και συνειδητοποίησα τι έκανα έπεσα σε γερή κατάθλιψη. κάθε βραδυ κλαίω από τότε μέχρι τώρα. η αυτοκτονία περνάει συνεχεια από το μυαλό μου. και γενικά νιώθω ότι δεν έχω λόγο να ζω. και ότι το μέλλον μου θα είναι τόσο βαρετό. ακόμα και παλιότερα που είχα κατάθλιψη πάντα θα υπήρχε κάτι να με ανεβάσει έστω και λίγο. τώρα δεν βοηθάει τίποτα και κανένας. να τονίσω ότι δεν έχω λεφτά για ψυχολόγο είμαι σε άσχημη οικονομική κατάσταση. θα ήθελα να ζητήσω και ένα συγγνώμη στις μανούλες που προσπαθούν να κάνουν παιδί και βλέπουν κάτι τέτοιο. αλλα πιστέψτε με δεν το ήθελα. κάποια συμβουλή η λύση στο πρόβλημα μου θα βοηθούσε. ευχαριστώ πολύ.