Γεια σας παιδια. Θελω να κανω μερικες ερωτησεις. Τον Μαρτιο μπηκα στρατο. Απεχθανομαι τον στρατο λογω ιδεολογιας, αλλα το ειχα παρει αποφαση να μπω. Πηγα στις 15 του μηνα, αλλα το απογευμα με επιασε κριση πανικου. Στις 16 το πρωι, ο ψυχιατρος του ταγματους με ειδε. Με εκανε μερικες ερωτησεις. Με ειπε πως πασχω απο καταθλιπτικες περιοδους, asperger's (?), αγοραφοβια και αυτοκτονικες τασεις. Με ειχε κανει σαφες πως ο ιδιος δεν θελει να με δωσει 1ετη αναβολη και θελει να με δωσει 2ετη απευθειας γιατι δεν πιστευει πως θα ειμαι ποτε στο επιπεδο να υπηρετησω. Του ζητησα 1ετη γιατι φοβομουν την αντιδραση του πατερα μου. Τωρα ομως σκεφτομαι πως ο γιατρος αυτος οντως ειχε δικιο και δεν θα μπορεσω να το κανω. Θελω λοιπον να ξεκινησω τις διαδικασιες για να παρω απαλλαγη. Ξερει κανενας ποια ειναι η διαδικασια? Πρεπει να περιμενω παλι το χαρτι και να παω εκει για εξεταση? Ειναι καλυτερα να κανω την εξεταση σε καποια δημοσια κλινικη στην θεσσαλονικη? Εαν ειναι καλυτερα στην θεσσαλονικη, που να παω? Η αληθεια ειναι πως οντως πασχω απο καταθλιπτικες περιοδους και αγοραφοβια. Υπηρχαν χρονιες που εκανα να βγω απο το σπιτι μηνες ολοκληρους. Αυτοκτονικες τασεις δεν ειχα γιατι παντα φοβομουν να το κανω αυτο το πραγμα. Asperger's παλι, δεν πιστευα ποτε πως ειχα κατι τετοιο. Εαν μπορειτε να με δωσετε μερικες οδηγιες για το τι να κανω, σας παρακαλω να με βοηθησετε γιατι το εχω αναγκη. Ευχαριστω και καλη συνεχεια.