Δε γνωριζω. Δεν ξερω αν το εγραψα και σε σωστο θεμα για συζητηση.
Σταματαω απο μια δουλεια γιατι εξαντληθηκα σωματικα και ψυχικα. Τα εχω βαλει απο κει κ επειτα κ με τον εαυτο μου.
Τώρα ομως νιωθω με εχει παρει παλι η κατω βολτα αρκετα..αλλα χωρις να μπορω να διαχωρισω αν ειναι
φαση, αν αγχωνομαι ή αν βιωνω καταθλιψη..τα εχω κανει ενα κουβαρι μεσα μου και λογικα "πεφτω" μεσα ολο σε παγιδες
καθως νιωθω εγκλωβισμενη στις σκεψεις μου..με αποτελεσμα να ερχεται κ η απελπισια πλεον .
Αυτο που διαχωριζω ειναι σιγουρα μειωμενη ορεξη, βγαινω με το ζορι -οκ περναω σχετικα καλα-
και βγαινω κ φορες κ δν ξεχνιεμαι. Βεβαια εχω ακυρωσει κ εξοδους κ δν μπορω να πω οτι δεν αποφευγω δε.
Νιωθω ομως οτι κατρακυλαω πλεον και ολο λεω στν εαυτο μου μπας κ βιωνω καταθλιψη παλι; (Εχω ιστορικο καταθλιψη-αγχος) . Ρωταω γτ εχω κοψει παλι αντικαταθλιπτικο και νομιζω μου εχει κανει "ζημια" απ αποψη ψυχολογικης εξαρτησης. Νομιζω οτ δε μπορω ν ανταπεξελθω χωρις αυτο ΄κ δοκιμαζω τν εαυτο μου να δω "αν τ καταφερνω" χωρις αυτο..τι εννοω?
οτι καθε σκεψη,συμπτωμα αγχους τα συνδεω αμεσα με τ οτι κατι εχω...κ δν ξερω αν το μεγαλοποιώ κι εγω η ιδια ή οντως συμβαινει πλεον?
Δε ξερω αν εγινα και σε κανενα κατανοητη:p