Κατάθλιψη-ψυχαναγκασμοί-κιλά
Καλησπέρα, επειδή αφορά τρεις διαφορετικές κατηγορίες, είπα να βάλω το θέμα μου εδώ.
Λοιπόν, έχουμε και λέμε, όσον αφορά την κατάθλιψη, δεν μπορώ να χαρώ τίποτα και υποφέρω συνέχεια. Και εδώ έρχονται οι ψυχαναγκασμοί. Συνέχεια έχω ψυχαναγκασμούς για κάτι, είτε αυτό είναι τύψεις, είτε τα κιλά μου, είτε αν με αγαπάει το αγόρι μου, είτε με τα λεφτά, κτλ. Δεν μπορώ να ηρεμήσω με τίποτα, να χαρώ τίποτα, συνεχώς υποφέρω. Και τέλος είναι τα κιλά, δεν μου αρέσει καθόλου η εξωτερική μου εμφάνιση, αλλά δεν θέλω να κοπιάσω καθόλου, δεν έχω το κουράγιο. Βασικά για δίαιτα πάρα πολύ δύσκολα, δεν αντέχω την πείνα, και για γυμναστική, περπάτημα πχ, κάτι απλό, μου ανοίγει την όρεξη και επίσης δεν νιώθω ευεξία λόγω της κατάθλιψης. Είμαι σε απόγνωση! Και σήμερα είναι μια εύκολη μέρα, άλλες μέρες σκέφτομαι το θάνατο και φρικάρω! Όχι ότι θέλω να πεθάνω, αντίθετα, ότι θα περάσουν τα χρόνια γρήγορα χωρίς να έχω ζήσει τίποτα και ξαφνικά δεν θα υπάρχω! Τι με συμβουλεύετε να κάνω; Τα κιλά πιστεύω είναι ένα μεγάλο θέμα, αν τα χάσω, μπορεί και να 'μαι ευτυχισμένη αν δεν έχω άλλα προβλήματα στο μέλλον!! Βασικά, έχω προσπαθήσει να κάνω δίαιτα 1 ναι 2 όχι γιατί είναι το μόνο που μπορώ να κάνω, αλλά ακόμα και έτσι πχ μπορεί να κάνω υπερφαγικό μια μέρα δεν μπορώ να σταματήσω να σκέφτομαι το φαί! Λέω να αρχίσω κανένα χόμπι τώρα από Σεπτέμβρη.