Αρρωστοφοβία και κατάθλιψη
Καλησπέρα. Εδω και 1 χρονο εχω περασει απο αρκετα προβλήματα υγειας και εχω παρει φαρμακα με αποτέλεσμα ολη αυτη η κατάσταση να μου εχει δημιουργήσει έντονη αρρωστοφοβια και υποχονδριαση. Το μονο που σκεφτομαι συνέχεια ειναι η υγεια μου και αν πάθω παλι καποια αρρώστια , κολλήσω καποιο μικρόβιο και αναγκαστώ να πρω παλι φαρμακα. Ολο αυτο μου εχει γινει εμμονή και ειναι συνέχεια στο μυαλό μου. Νιώθω παρα πολυ άγχος καθημερινά, νιώθω έντονη θλίψη , συχνά δε θελω να βγαίνω απο το σπιτι και δεν εχω διαθεςη για τιποτα. Νιωθω οτι η αρρωστοφοβια με τρελαίνει και χάνω τον εαυτό κου. Δε μπορω να χαρώ τιποτα γιατι πάντα εγω στο μυαλό μου οτι δεν ειμαι καλα και οτι ειμαι αρρωστη. Νιώθω οτι αφήνω τη ζωή να φεύγει και εγω Βυθίζομαι στη θλίψη και στις φοβίες μου. Αισθάνομαι πολυ αδύναμη πια, αδύναμη να προσπαθήσω , να χαρώ τα απλα πραγματα, να κανω πραγματα που άλλοτε με ευχαριστουσαν. Απλα αφήνω τη ζωή να φεύγει και εγω κάθομαι αμέτοχη. Δεν εχω δύναμη, νιώθω οτι εχω λυγίσει. Δε ξερω τι να κανω και αν μπορει κανεις να με βοηθήσει. Εχω υπερβολικά πολυ άγχος και φόβο για ολη αυτη τη κατάσταση. Δε θα μπορέσω ποτε ξανα να ειμαι υγιής. Αν κάποιος μπορούσε να με βοηθήσει θα ημουν ευγνώμων. Ευχαριστω πολυ για όποιον αφιέρωσε λιγο χρονο να διαβασει.