ΠΩΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ;
Καλησπέρα. Ειμαι παντρεμένη εδώ και 3 χρόνια και εχω ενα παιδακι 1 ετους. Ο άνδρας μου δεν έχει σηκώσει χέρι ποτε αλλά είναι πολύ νευρικός και σπάει πράγματα. 9 μήνες που είχα άδεια εγκυμοσύνης ασχολιόμουν αποκλειστικά εγώ με το μωρό. Εδώ και 3 μήνες που έχω επιστρεψει στην δουλειά έχουν αρχίσει οι τσακωμοί και τα προβλήματα. Ένα μωρό έχει αστατο ωράριο και πολύ ξενύχτι. Όσο δεν δούλευα τα είχα αναλάβει όλα μόνη μου, τώρα όμως που εργάζομαι ζήτησα να συμμετέχει κ αυτός τουλάχιστον τα βράδια. Δυστυχώς είναι της πεποιθήσεως ότι είναι υποχρέωση της γυναίκας να φροντίσει τα παιδιά και το σπίτι. Τσακωνόμαστε σχεδόν κάθε μέρα επειδή το βράδυ το μωρό δεν κοιμάται και δεν θέλει να βοηθήσει. Το κακό είναι ότι στα νεύρα του πετάει πραγματα και δεν ελέγχει τον εαυτό του κάποιες φορές. Προσπάθησα να το λύσω με την κουβέντα να του δώσω να καταλάβει ότι σε μια οικογένεια βοηθάνε ο ένας τον άλλον. Δυστυχώς δεν το καταλαβαίνει και ενώ ήθελα να σώσω το γάμο μου, δεν ξέρω αν μου έχει μείνει καποια λύση πια.... Κάθε βοήθεια και συμβουλή είναι ευπρόσδεκτη.