Μια <φίλη> που την λένε κατάθλιψη
Γεια σας παιδιά είμαι νέος στο site.Με λένε στράτο είμαι 25 χρονών και εδώ και 7 χρόνια πάσχω από κατάθλιψη κρίσεις πανικού και αγοραφοβία.Η ιστορία μου έχει ως εξής.Το 2001το καλοκαίρι εντελώς ξαφνικά εκεί που έπινα καφέ νοιώθω η καρδιά μου να πάει να σπάσει ζάλη και κρύος ιδρώτας.Με το ζόρι κατάφερα να φτάσω στο σπίτι όπου είχα τόσο αγχος που πέφτω στο κρεβάτι ανήμπορος.Φωνάζουν οι δικοί μου γιατρό και δεν μου βρίσκει τίποτα παθολογικό.Εγώ όμως κάθε μέρα ήμουνα και χειρότερα.Εξετάσεις αξονικές αιματολογικές σε όλα ντούρασελ ο στράτος.Έλα όμως που εγώ ένοιωθα τόσο αδύναμος όσο ένα μυρμήγκι και μόλις έκανα ένα βήμα από το σπίτι πάθαινα κρίσεις πανικού.Τέλος πάντων έκανα εννιά μήνες να βγώ από το σπίτι.Ο παθολόγος μου μου είπε να δοκιμάσω ένα αντικαταθλιπτικό.Το ladose.Να σημειώσω ότι δεν ήθελα να ακούσω για ψυχίατρο γιατί δεν παραδεχόμουνα ότι έχω κάτι ψυχολογικό.Αποφάσισα να πάρω ladose ένα χάπι κάθε πρωί.Σε ένα μήνα ήμουνα έξω.Με δυσκολία βέβαια αλλά έξω.Πριν ένα μήνα περίπου αποφάσισα να κόψω τα χάπια μόνος μου.Αποτέλεσμα?Υποτροπίασα αφού εμφάνισα και κατάθλιψη.Κλάμα αβάσταχτο βάρος και άγχος αυπνία και φοβία.Αυτό ήταν.Πήρα την απόφαση και επισκέφτηκα ψυχίατρο.Αφού του είπα το ιστορικό μου άλλαξε τα χάπια και μου έδωσε seroxat.Όμως είχα παρενέργειες και άσμημες σκέψεις όπως σκέψεις αυτοκτονίας ιδεοληψίες κ.τ.λ.Έτσι από σήμερα ξαναγύρισα στα ladose 2 χάπια κάθε πρωί.
Υ.Γ.Τι θα γίνει έχω φοβηθεί πάρα πολύ αφού νιώθω ότι έχω κάνει βήματα πίσω.
Υ.Γ.2Υπάρχει λύση?Θεραπεύεται αυτός ο διάολος?Δεν αντέχω άλλο.