Γεια σας!
Τα έχω με ένα παιδι αρκετό καιρό κ εδω και εναμιση χρονο κανουμε σεξ. Το προβλημα είναι οτι ποτε δεν εχω τελειωσει και μου φαινεται πλ αδυνατο να συμβει κατα τη διάρκεια του σεξ. Εχω ακουσει κλασικες συμβουλες για καταλληλες στάσεις ή ο.τι θα γινει αρκει να μην το εχω στο μυαλο μου ή ότι πρεπει να ασχολούμαι ταυτοχρονα κ με την κλειτοριδα μου κλπ Αλλα πραγματικα τπτ δεν πιανει απο αυτα. Έχω αρχίσει να πιστεύω οτι ισως φταιει η χημεια μου με το συγκεκριμένο ατομο αλλα το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να είμαι σίγουρη για κάτι τέτοιο. Δεν εχω κανει με κανεναν αλλο σεξ ..Και αν εν τέλει το πρόβλημα είμαι εγώ,οτι γενικα εχω χαμηλη λιμπιντο? Παντως μονη μου στο μπάνιο εχω καταφερει να τελειωσω αν και τον τελευταιο καιρο (μισο χρόνο τουλάχιστον) δεν τα καταφερνα ούτε εκεί.. Τελικά ισως φταιω εγω κ απλά είμαι δύσκολη σε αυτο το θέμα. Θα ηθελα ομως πραγματικα να δοκιμασω με κάποιον αλλο αλλα σε καμία περίπτωση δε θα απατουσα, δεν ειμαι τετοιος ανθρωπος.. Νιωθω ενα αδιεξοδο ..Οποτε εν τελει απλα επιλεγω να μη δινω τόση σημασία στη σεξουαλικη ικανοποίηση ωστε να μη χαλασω τη σχεση μου γτ με αυτο το ατομο είμαστε πραγματικα δεμενοι..Τα έχουμε 2 χρονια..Πως γίνεται να σταματησεις να εισαι με εναν ανθρωπο που επι δύο χρόνια ηταν ενα τοσο σημαντικο κομματι της ζωης σου? Δε θελω αληθεια να σκέφτομαι για χωρισμους..Αλλα απο την αλλη ειναι το θεμα του σεξ..Αδιεξοδο πραγματικα!