Δεν ήξερα σε ποιο ενότητα να ανοίξω το θέμα και το άνοιξα εδώ μιας και αυτή η ενότητα είναι πολύ δημοφηλής.
Επειδή έχω πολύ καιρό να μπω, σας λέω ότι είμαι φοιτητής στη Μυτιλήνη ακριβώς στη σχολή που θέλω και την είχα δηλώσει πρώτη επιλογή στο μηχανογραφικό.
Σταμάτησα να πηγαίνω στον ψυχίατρο που πήγαινα γιατί δεν ήμουν ευχαριστημένος συν ότι έβλεπε και τους γονείς μου ενώ ήθελα να κάνω τη θεραπεία προσωπική μου υπόθεση και τώρα πηγαίνω σε μια κλινική ψυχολόγο στη Μυτιλήνη και σε μια ψυχίατρο. Η ψυχίατρος ΔΕΝ μου άλλαξε τα φάρμακα, ευτυχώς παίρνω τα ίδια φάρμακα που έπαιρνα παλιά ( Clopixol και Seropram) και επειδή αργώ να κοιμηθώ τη νύχτα μου έδωσε το Clonazepamum για να το παίρνω καμια μέρα αν έχει περάσει 12 η ώρα και ΔΕΝ με έχει πάρει ο ύπνος αλλά μου είπε να μην το κάνω σύστημα γιατί μετά ΔΕΝ θα με πιάνει και θα πρέπει να αυξήσουμε τη δόση συν ότι θα με εθίσει και ΔΕΝ θα μπορώ να κοιμηθώ αν δεν πάρω ένα χάπι. Για αυτούς τους λόγους μου είπε ότι το πολύ μία φορά την εβδομάδα να το παίρνω. Αυτά με την ψυχολόγο και με την ψυχίατρο μου. Μάλιστα την ψυχίατρο την έχω για καλή γιατρό. Τώρα τελευταία έχω και το θυροειδή μου. Αυτά με την Υγεία μου. Είμαι φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στη Μυτιλήνη και είμαι 3ο έτος αλλά ΔΕΝ μπορώ να πάρω μαθήματα του 3ου έτους γιατί χρωστάω μερικά μαθήματα από το 1ο έτος που η σχολή μου τα θεωρεί προαπαιτούμενα. Τώρα στο κοινωνικό κομμάτι...
Έχω μόνο 2 κοπέλες να βγαίνω άλλα άτομα ΔΕΝ έχω να βγαίνω και στη μία αρέσει να κάνει φάρσες όπως κι εμένα. Αυτή που γουστάρω τα 'φτιαξε με άλλον και η προηγούμενη που γούσταρα τα 'φτιαξε με άλλον. Τέλος πάντων θέλω να κάνω κι άλλους φίλους αλλά δεν μπορώ! Δυσκολεύομαι ακόμα και να μπω σε κουβέντες που κάνουν άλλοι γνωστοί μου που προσπαθώ να πλησιάσω.
Επίσης για όσους δεν με γνωρίζουν είμαι ο STORM LORD αλλά είχα ζητήσει στο παρελθόν να διαγραφεί ο λογαριασμός μου και επειδή δεν μπορούσα να κάνω νέο λογαριασμό με το ίδιο όνομα, έκανα τον STORM LORD2