Έχω πρόβλημα και θέλω άμεσα βοήθεια
Είμαι αγόρι 17 χρονών και από μικρή ηλικία μου άρεσαν οι γυναίκες. Πριν μερικές μέρες όμως, ένα βράδυ αυνανιστικά ενω είχα κάποιες gay σκέψεις. Αυτό με έκανε να φοβηθώ και να αγχωθώ τόσο πολύ που το βράδυ κοιμήθηκα πολύ δύσκολα, με ταχυπαλμίες και κόμπο στο στομάχι. Ξύπνησα πολύ πρωί, γύρω στις 6:30, με κατάθλιψη. Ακόμη και σήμερα δεν θέλω να φάω, να κάνω πράγματα που μου άρεσαν και δε μπορώ να έχω στύση εύκολα, γιατί νιώθω άσχημα. Ακόμα μου αρέσουν οι γυναίκες, πολύ. Δεν μου αρέσουν οι άντρες, ξεκάθαρα. Όμως δεν μπορώ να έχω αυτές τις τυχαίες στύσεις που είχα, και την όρεξη για αυνανισμό. Πριν λίγες μέρες για παράδειγμα, αν έβλεπα κάποια στο Facebook ή σκεφτόμουν κάποια, θα είχα στύση άμεσα και θα ήθελα να αυνανιστώ. Σήμερα όμως αυτό γίνεται πχ μια φορά την ημέρα και με μεγάλη προσπάθεια. Σας παρακαλώ να με βοηθήσετε, δεν αντέχω άλλο.. Δεν έχω αυτοπεποίθηση, νιώθω πεσμένος και χωρίς ενέργεια. Σκέφτομαι συνέχεια το πρόβλημα που δεν έχω όρεξη και στύσεις και νιώθω χάλια.
Να σημειωθεί οτι ποτέ δεν είχα σχέση ή σεξουαλική επαφή μέχρι τώρα γιατί είμαι λίγο αντικοινωνικός.. (μου αρέσει κάποια όμως αυτή τη περίοδο)