Παρακαλώ διαβάστε και πείτε γνώμες
Γεια σ όλη την παρέα. Πήρα το θάρρος και τη να γράψω την δική μου περίπτωση και να ακούσω τις γνώμες σας.Ειμαι ο Γιώργος 27 ετών.Τα τελευταία χρόνια δεν νιώθω καλά. Δεν ευχαριστιέμαι πράγματα και συνήθως είναι η ζωή μου σαν ένας κύκλος που δεν μπορώ να ξεφύγω. Μένω με τους δικούς μου Όχι και η καλύτερη καθημερινότητα,δεν συμβαδίζουν οι σκέψεις δεν υπάρχει σημείο συνεννόησης που πολλές φορές με βγάζει εκτός εαυτού με νεύρα φωνές κοκ.Δουλεια δεν έχω, τελείωσα το Πανεπιστήμιο στρατό και 2 χρόνια ειμαι στο ψάξιμο.απελπισια τελείως αυτοπεποίθηση στο 0.βλεπω φίλους να δουλεύουν να βγαίνουν να κάνουν ταξίδια να περνούν ωραία και γω δεν μπορώ. Τους ζηλεύω.κανουν όσα θέλω με περίσσια ευκολία. Σκέφτομαι ότι τα χρόνια περνάνε και αν δεν καταφέρω κάτι τώρα θα χαθώ μια και καλή.το θέμα των κιλών πάντα με απασχολούσε. Αυτό που έχω καταλάβει δεν είναι ότι δεν μπορώ να χάσω,είναι ότι ξεσπάω στο φαγητό τρώω με μανία τα βράδια γιατί με κάνει να νιώθω καλύτερα,μια ικανοποίηση κάτι καλό. Με βοηθάει επίσης το περπάτημα. Έχω μια σχέση 3 χρόνια.τον τελευταίο καιρό έχω κουραστεί,νιώθω ότι δεν καταλαβαίνει την θέση μου.οταν τις λέω όλα αυτά δεν θα μπορέσει να με βοηθήσει έτσι νιώθω.στο τέλος θα τσακωθω και απλά θα μου πει ότι είμαι υπερβολικός.με φίλους έχω ξεκόψει. Δεν θέλω να μαθαίνω πράγματα που καταφέρνουν και γω δεν μπορώ ούτε τα πιο απλά να κάνω όπως μια βόλτα διακοπές κλπ.δεν ξέρω,κάποιες φορές προσπαθώ και λέω δεν είναι κάτι.καποιες Άλλες όταν με πάρει από κάτω δεν διαχειρίζεται.πολλες φορες σκέφτομαι τον θάνατο.αν όλα εκεί τελειώνουν και τι γίνεται μετά τον θάνατο.επισης πριν κοιμηθώ αγχώνομαι για τις ώρες που θα περάσουν κοιμισμένος τι θα γίνεται,δεν θα μπορώ να διαχειρίζομαι την κατάσταση.και το πρωί ξυπνάω με ένα κεφάλι βαρύ.και πάλι τα ίδια.σαπιο καλοκαίρι σάπια καθημερινότητα. Είναι κρίμα γτ είμαι 27.σκεφτομαι να πάω εξωτερικό να φύγω απ όλα να δω νέα πράγματα απλά ξέρω ότι χωρίς βοήθεια δεν θα τα καταφέρω. Έχω απελπιστεί απ όλα.αν ήξερα ότι έτσι θα παει η ρουτίνα γ ζωή μου μεγαλώνοντας θα το άλλαζα.δεν σκεφτόμουν έτσι τι ζωή μου.θα ήθελα να μου πείτε κάποιες συμβουλές που θα με βοηθήσουν έστω να αντιμετωπίσω τα μικρά. Να έχω χαρά αυτοπεποίθηση να πατάω στα πόδια μου να πιστέψω σε μένα να μην έχω ανάγκη κανέναν να κάνω πράγματα που θέλω να είμαι ευτυχισμένος.σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας
Εστάλη από SM-G930F στο E-Psychology.gr Mobile App