Ζάλη, σύγχυση, υγρό στους κροτάφους, βοήθεια άμεση
Καλησπέρα, θα μπω κατευθείαν στο θέμα καθώς είναι επείγον. Τις τελευταίες 15 μέρες υποφέρω από ένα τύπο πονοκεφάλου. Δεν είναι πόνος ακριβώς παρά ζάλη και μία συνεχόμενη σύγχυση. Νιώθω σαν να είμαι από hangover όλη μέρα ενώ έχω να πιω 20 μέρες. Μία αίσθηση σύγχυσης ακραία ενοχλητική που δεν μου επιτρέπει να κάνω σχεδόν τίποτε. Από καιρού εις καιρόν νιώθω ένα τσίμπημα στους κροτάφους αλλά φεύγει πολύ γρήγορα. Όταν κοιμάμαι όλα είναι τέλεια, καθώς και όταν ξαπλώνω. Στους κροτάφους μου καθώς και πάνω από τα μάτια έχω την αίσθηση κάποιου υγρού και οι μαλάξεις σε αυτά τα σημεία μου δίνουν μία αίσθηση σαν να χάνω την ισορροπία μου. Έχω πάει σε ωρλ, νευρολόγο, νευροχειρούργο, ορθοπαιδικό, οφθαλμίατρο, έχω κάνει μαγνητική εγκεφάλου, αξονική αυχένα, εγκεφαλογράφημα, εξετάσεις αίματος και όλα μα όλα είναι τέλεια.Εδώ αναρωτιέμαι αν μπορεί να είναι ψυχολογικό το/τα αίτιο/α. Τον χειμώνα -ειρήσθω εν παρόδω- είχα ξανά τα ίδια συμπτώματα αλλά μετά από καιρό που το άφηνα πήρα αντιβίωση avelox -μετά από παρότρυνση φίλου γιατρού- και έστρωσα. Υποθέσαμε λοιπόν ότι το πρόβλημα ήταν τα ιγμόρεια. Τώρα όμως τίποτα. Πήρα augmedin αντιβίωση και τίποτα. Αποφασίσαμε να ξαναπάρω avelox αφού είχε βοηθήσει τότε, πάλι τίποτα. Κοντεύω να τρελαθώ. Δεν μπορώ να κάνω απλές λειτουργίες που συνήθως με χαροποιούν. Η μόνη στιγμή που φεύγει αυτό είναι ο ύπνος. Όλη την υπόλοιπη μέρα σύγχυση, σαν να έχω παροντική μνήμη και δεν αποθηκεύεται τίποτα (δεν ισχύει απλά η αίσθηση είναι αυτή), ζάλη, αίσθημα μεθυσμένου. Παρακαλώ αν κάποιος έχει κάτι παρόμοιο ή είχε ή ξέρει ας μιλήσει. Κάτι μπορεί να βγει. Υπάρχει περίπτωση -ξαναρωτώ- να είναι ψυχολογικοί παράγοντες? Το αίσθημα στους κροτάφους υπάρχει, δεν μπορεί να είναι η ιδέα μου. Ευχαριστώ πολύ.