ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ
Καλησπερα . Ειμαι 28 χρονων παντρεμενη και εχω 2 παιδακια! απο τοτε που εφυγα απο το σπιτι το πατρικο μου η μητερα μου μου δημιουργει συνεχως προβληματα ! στην αρχη δεν ενεκρινε τον αντρα μου απο οταν ειχαμε σχεση γιατι δεν ηταν απο την πολυ μας φτασαμε στο σημειο να μην μου μιλαει για μηνες οατν μετα απο χρονια σχεσης αποφασησαμε να παντρευτουμε ακομα και στο γαμο με το ζορι ηρθε και αυτο γιατι ημουν πλεον εγγυος και καταλαβε οτι δεν μπορει να κανει κατι αλλο. μετα για καποια χρονια καλα με πολυ προσπαθεια απο μενα βοηθεια ομως απο την μερια της καμια ουτε καν ψυχολογικη . επιδη δεν εργαζομαι μου λεει συνεχεια οτι δεν μπορω να εχω λογο στο σπιτι μου ευτηχως που ο αντρας μου δεν το βλεπει ετσι ουτε και η οικογενεια του οι οποιοι με εχουν στηριξει απιστευτα σε ολα . τωρα ειμαι εγγυος στο τριτο παιδι η μητερα μου πιστευει πως δεν επρεπε να κανουμε 3ο απο την ωρα που της το ειπα δεν μου ξαναμηλισε εχουν περασει 3 μηνες. εβαλε τον αδερφο μου να με παρει τηλ να μου τα ψαλει που θα κανω κ αλλο παιδι λες και θα μου το μεγαλωσει αυτη. της ειπα οτι θελω να παω να σπουδασω μια συγεκριμενη ειδικοτητα για λιγους μηνες για να ανοιξω μια δικη μου επιχηρηση και εκανε οτι περνουσε απο το χερι της να μην το κανω γιατι ντρεποταν να λεει στους συγγενεις οτι αυτη θα ηταν η δουλεια μου ενω σπουδασα κατι αλλο.γενικα οταν διαφωνει με της αποφασεις μου πρωτα μαλωνουμε μετα τις υποτιμαει και τις κοροιδευει και αν δεν πιασει τπτ απ αυτα δεν μου μιλαει για μηνες! εγω δεν εδεινα πολυ σημασια ελεγα παντα θα ηρεμισει θα της περασει αλλα τωρα πια κουραστικα δεν ξερω πως να το αντιμετοπισω ολο αυτο . δεν ξερω αν αυτη ειναι χειριστικη μαζι μου η εγω που δεν κανω τπτ σωστα!!!