Καλησπέρα! Χωρίσαμε μετά από 2 χρόνια σχέσης μετά από δική του πρωτοβουλία γιατί ήθελε να μείνει μόνος του.. Το πρόβλημα είναι ότι ποτέ δεν κατάλαβα τι εννοεί με αυτό.. Θεωρώ οτι αυτό είναι το αποτέλεσμα και όχι η αιτία που οδήγησε στον χωρισμό. Ποτέ δεν είχαμε συζητήσει ουσιαστικά για τα θέματα που μας απασχολούν, δεν μου έλεγε ανοικτά τι τον ενοχλεί στη συμπεριφορά μου ενώ εγώ έλεγα πάντα τι με ενοχλεί. Το τελευταίο διάστημα κιόλας έκανε πράγματα που δεν ηταν σωστά απεναντί μου και τσακωνόμασταν συχνά ενώ έβλεπα οτι δεν προσπαθούσε και πολύ γι αυτό που είχαμε... Κατάλαβα τελικά οτι πιέστηκε σε αυτό που είχαμε αλλά δεν κατάλαβα ποτέ γιατί δεν κάθισε να συζητήσουμε πριν το χωρισμό ποιες ήταν οι συμπεριφορές μου που τον ενοχλούσαν και το τελείωσε τόσο εύκολα... Στην αρχή μέτα τον χωρισμό προσπάθησα πολύ αλλά αυτός αδιαφορούσε.. ξέρω πως πρέπει να αφήσω λίγο χρόνο σε όλο αυτό για να ηρεμίσουμε και οι 2 αν και μου είναι πολύ δύσκολο.. απλά νιώθω οτι δεν προσπαθήσαμε αρκετά στο τελος κυρίως από την δική του την μεριά και θα ήθελα κάποτε να μιλήσουμε ανοικτά γι αυτό είτε ξαναείμαστε είτε όχι πάλι μαζί και ξέρω πως δεν πρέπει να περάσει πολύς καιρός για να γίνει αυτο.. Πώς πιστεύετε ότι πρέπει να το χειριστώ και πώς να τον ξαναπροσεγγίσω;
Υ.Γ έχω μάθει ότι πέρναει καλύτερα τώρα και ειναι πιο ανακουφισμένος