http://www.iatropedia.gr/paidi/schiz...timones/86219/
Συμφωνω με την ερευνα .......... για σχιζοφρενεια δεν ξερω , για κτθλψη σιγουρα ......
μας εχουν τρελλανει στις ερευνες , ερευνες εδω , εκει , παντου ....
εχω παρατηρισει οτι οταν καπιος εχει κατι παντα θα βρει ενα αλοθι για να του φταιει πχ καθετε το λαπτοπ του φταιει το φβ καθετε στο γυμναστηριο του φταει ο διαδρομος
εγω εχω πει πχ οτι εγω ειμουν ετσι και πριν το φορουμ και αρνουνται πεισματικα να το καταλαβουν οπιος θελει κατι βρισκει λογους και οπιος δε θελει βρισκει αιτιες
εκτος του οτι πολα βιντεοπαιχνιδια μπορουν να σε βοηθησουν πολυ στο να οξυνεις την αντιληψη σου να βρεις τροπους να διαβεις επιπεδα να παρατηρεις καλυτερα πραγματα και καταστασεις κατι που θα χρειαστεις πολες φορες στη πραγματικη σου ζωη
παιζει κανεις απο δω zula?
Εστάλη από Redmi 4A στο E-Psychology.gr Mobile App
Επαιζα wow 4-5 χρονια.απο το 2006.. Ωραιο παιχνιδι απο πολλες αποψεις αλλα εχασα μηνες απο την πραγματικη ζωη,τους φιλους, τη σχολη..παιζε με μετρο αν θες να μη χαθεις εκει μεσα.δεν αξιζει.κανε κατι που θα σε φερει σε επαφη με ανθρωπους.σε ξεγελαει πολυ το ρημαδι..δε ξεκολας..
Εστάλη από Elite 1 στο E-Psychology.gr Mobile App
δεν εχω κατι καλυτερο να κανω σε ενα χωριο 200 ατομων χωρις καθολου νεους, γι αυτο κ παιζω ειναι αυτο που υποκαθιστα τις φιλιες που δεν εχω στο αμεσο περιβαλλον με ονλάιν φιλους που μπαινουμε μαζι μιλαμε κ ετσι περνα η ωρα μας, ειναι δυσκολα να μενεις σε τοσο απομονωμενο χωρο οπως εγω κ να μη κολλησεις με καποια ιντερνετικη διασκεδαση, ιδιετερα οταν εισαι ανεργος και με ψυχολογικα
Εγώ λέω να αφήσετε τα gaming και να βγείτε έξω, ασχοληθείτε με κάτι δημιουργικό, μην χάνετε έτσι την ζωή σας. Και εγώ κάποτε ήμουν κολλημένος με αυτά, με online games, αλλά κατάλαβα ότι μου "τρώει" την ζωή μου. Οπότε και τα παράτησα όλα αυτά. Βρείτε κάποιο δημιουργικό χόμπυ, εγώ τραβάω φωτογραφίες τοπίων, ειδικά τώρα το καλοκαίρι και το χειμώνα κάνω ξένες γλώσσες. Οπότε, δεν έχω χρόνο, για να βαριέμαι. Βρείτε και εσείς τρόπους...
εγω γνωμη ΔΕΝ αλαζω αυτη τη γνωμη εχω και με αυτη θα μεινω οι αλλοι ας κανουν κατι καλυτερο και ας κερδισουν τη ζωη τους με καλυτερο τροπο αντι να προσπαθουν να μου αλαξουν αποψεις ας κατσουν να.. καλυτερα
θα τους παραδεχτω μονο αν με πεισουν οτι εγιναν καλυτεροι και μεχρι στιγμης εχω την εντυπωση οτι αυτο το κανουν μονο στα λογια.
Αλεξανδρε σε ενοχλει κατι φιλαρακι?
.............................................
δε κτλβα χριστο σορρυ κιολας αλλα κομματι μπερδεμενα τα λες, τι σχεση εχουν αυτα που λες σε θεμα με ψυχασθενειες κ gaming?
οκ ας κανω οτι αυτο το πιστευω οτι δε καταλαβες τιποτα δουλεμα ο ενας δουλεμα και ο αλλος
ξερεις πιος ειναι ο πραγματικος λογος που οι περισσοτεροι ασθανονται οτι χανουν τη ζωη τους? γιατι πολυ απλα εχουν παραχωρισε ολα τα δικαιοματα της ζωης τους στους ειδικους και αυτοι ειναι απλοι θεατες της ζωης τους
να γιατι εμενα αυτο δε με απασχολει αν καταλαβες και τωρα τι ενοω..
Λαικ Αλέκο