απορια σχετικα με θεραπεια
πανε 2-3 μηνες που παιρνω μονο σολιαν κ ειμαι ακριβως εκει που ημουνα κ περσι τετοιο καιρο που επαιρνα το ιδιο, νυσταγμενος, κατεσταλμενος, ακεφος, αβουλος σχεδον κ με μηδενικη διαθεση να κανω πραματα ακομα κ ευχαριστα οπως η διασκεδαση, δεν κανω κεφι για τιποτα, αυτο δεν ξερω κατα ποσο οφειλειται στο σολιαν η σε μενα, νιωθω υπερβολικα αδυναμος να αλλαξω τα πραματα απλα με τη θεληση μου, σταματησα να γυμναζομαι 2 μηνες πριν κ δεν νιωθω την ενεργεια να μπω στο τριπακι της κινησης κ παλι, πιστεψτε με ειναι δυσκολο να γυμναστεις παιρνοντας 800mg solian η και περισσοτερα, οσοι εχουν παρει θα με καταλαβουν,το μονο καλο που συνεβη ειναι πως σταματησαν οι φωνες κ παραξενες ιδεες δεν εχω πολλες, σαν φαρμακο δλδ κανει τη δουλεια του αλλα δεν αντεχω αυτη τη σαπιλα που με βγαζει, νιωθω σχεδον να νοσταλγω τις μερες που ακουγα φωνες τουλαχιστον ημουν δραστηριος κ οχι ενα κομματι αβουλο κρεας οπως τωρα, πιστευετε πως θα επρεπε να επιζητησω τροποποιηση στα φαρμακα μου? παιρνω 800mg solian και 100mg topamac που και που παιρνω κ κανα ζαναξ αλλα οχι συχνα, απο την αλλη το σολιαν ειναι φαρμακο που πιανει καλα τα συμπτωματα μου, αξιζει λετε να ρισκαρω κ να ζητησω αλλαγη?