Έχετε ακούσει αν ο βελονισμός βοηθάει στην εξάλειψη της παχυσαρκίας????
Printable View
Έχετε ακούσει αν ο βελονισμός βοηθάει στην εξάλειψη της παχυσαρκίας????
τη σχεση εχουν οι βελονες με της θερμιδες, δελφινη ψαχνεις την ευκολη λυση νομιζω...... πως πας στη κοινωφελη τελιωσες;
λενε οτι κοβει την ορεξη, αλλα δεν το εχω δοκιμασει,
οχι οτι τρως και αδυνατιζεις.
κανεις αυστηρη διατροφη και βοηθαει με την ορεξη και τον μεταβολισμο, υποτιθεται.
μια θεια μου εκανε παλια κι ελεγε οτι την βοηθησε, αλλα δεν ξερω αν ηταν απλα πλασιμπο, γιατι με κατι αγγουρια την εβγαζε...
Βοηθάει δελφίνι έχω ακούσει αλλά κοστίζει.
Λέω να δοκιμάσω και τον βελονισμό αφού όλα τα άλλα απέτυχαν.
Σου βαζουν μια πολυ μικρη βελονα μεσα στο αυτι που ρυθμιζει την ορεξη για φαγητο. Βρες εναν πιστοποιημενο γιατρο βελονιστη και δοκιμασε το κι αυτο, γιατι οχι, αφου μπορεις απο οικονομικης πλευρας.
δελφινι αμα τα καταφερεις με το βελονισμο να χασεις βαρος να μας το πεις να το κανουμε και εμεις
Συγνώμη, που σας στενοχωρώ Ρέμεντυ ώρες ώρες αλλά η ζωή είναι τόσο δύσκολη για ορισμένους κάποιες φορές και εγώ δεν είμαι από τους ικανότατους ανθρώπους σε αυτήν την ζωή.
Δεν είμαι έξυπνη σαν εσένα για να είμαι με σύντροφο στην ζωή και ευτυχισμένη. Ούτε τα πιο απλά πράγματα δεν γεύομαι.
Δελφινακι τα καινούρια τα ξένα τα έβαλα στις άλλες εσύ τι τραγουδι θέλεις;
Βρήκα αυτό δικό σου
https://youtu.be/fyaI4-5849w
Δελφινι ποσο σε καταλαβαινω!! Κι εγω ολο διαιτα κανω και ολο τρωω πολυ.........εχω βουλιμια μαλλον......γιατι δεν ειναι φυσιολογικο τοσες διαιτες και τοσα υπερφαγικα επεισοδεια!! Σε καταλαβαινω να ξερεις, κι εμενα αυτο ειναι απο τα κυρια προβληματα μου, το βαρος, ειμαι πολλα κιλα παραπανω και χανω τη ζωη μου!!
κανεναν δεν στεναχωρεις, μην λες χαζα.
αλλα αν μιλας και για ευχαριστα πραγματα που σου συμβαινουν, και για επιτυχιες που εχεις και χαιρομαστε μαζι σου, αυτη η επιβραβευση θα λειτουργησει εστω και λιγο, θετικα στην διαθεση και την αυτοπεποιθηση σου.
(σιγα την εξυπναδα που χρειαζεται για να εχεις εναν ανδρα, βρε. το μονο που χρειαζεται ειναι να θελεις καποιον διπλα σου, που σε θελει κι εκεινος. τπτ αλλο δεν χρειαζεται)