Αν ξέρατε ότι θα κάνατε προσευχή και ζητούσατε ένα αίτημα το οποίο θα ήταν προς συμφέρον σας και ο Θεός το πραγματοποιούσε..ποιο θα ήταν αυτό που θα ζητούσατε;..μόλις σχολασα και πάω για ύπνο..θα δω τις απαντήσεις το μεσημέρι.. Καλημέρα σε όλους!!!!
Printable View
Αν ξέρατε ότι θα κάνατε προσευχή και ζητούσατε ένα αίτημα το οποίο θα ήταν προς συμφέρον σας και ο Θεός το πραγματοποιούσε..ποιο θα ήταν αυτό που θα ζητούσατε;..μόλις σχολασα και πάω για ύπνο..θα δω τις απαντήσεις το μεσημέρι.. Καλημέρα σε όλους!!!!
τη δουλεια κανεις;
δεν ξερουμε ποια ευχη ειναι για το καλο μας.νομιζουμε οτι ειναι γιατο καλο μας.γιαυτο και πολλες απτης ευχες που κανουμε δεν πραγματοποιηουντε.
προσεχε τι ευχεσε γιατι μπορει και να πραγματοποιηθει
Αν υπηρχε θα του ζητουσα σα χαρη να μην παιζει με τους ανθρωπους και τα ζωα, να βρει κατι αλλο να γελαει
Είτε είναι Θεός έιτε τζίνι..αν είχα μια τέτοια ευχή θα ήταν να μπορούσα να έχω την δύναμη της υγείας.. να ιατρεύω ανθρώπους και ζώα αλλά και να τους αρρωστάινω.. πχ τους παιδεραστές να τους ευνουχίζω. Έτσι θα αποκατασταθεί η ισορροπία οι κακοί να παθαίνουν κακό και οι καλοί να είναι καλά!
εγω θα του ζητουσα να καταργησει τον 2 νομο της θερμοδυναμικης
μονο ψυχικη γαλληνη και ηρεμια....ολα τα αλλα ερχονται!!!
Μόνο ένα; Δύσκολο να διαλέξω αλλά μάλλον θα του ζητούσα να μην φοβάμαι πια ότι θα πάθω ξανά κακό γιατί αυτός ο φόβος έχει καταστρέψει τη ζωή μου κι ότι καλό μου έχει συμβεί...