Μια ερωτηση μπορω να παρω κορτιζονη για το αυτι ενω παιρνω ατιψυχωτικα ρισπερνταλ ακινετον σιρικουελ και ταβορ.
Γινεται η θα παθουμε κανενα λακριντυ απο την πολλη χημεια.
Printable View
Μια ερωτηση μπορω να παρω κορτιζονη για το αυτι ενω παιρνω ατιψυχωτικα ρισπερνταλ ακινετον σιρικουελ και ταβορ.
Γινεται η θα παθουμε κανενα λακριντυ απο την πολλη χημεια.
ας στειλει καποιος πμ αν απαγορευται..... μην παθουμε σαν τον τζοφρευ στο games of throne.
Γιατί δεν ρωτάς τον ιατρό σου? είναι δυνατόν να εμπιστεύεσαι για κάτι τέτοιο τον οποιονδήποτε??
Κ ΕΜΕΝΑ ΟΤΑΝ ΚΟΥΦΑΘΗΚΑ ΑΠΟ ΘΟΡΥΒΟ ΜΕ ΔΙΝΑΝΕ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ ΞΑΝΑΧΑΘΗΚΕ Η ΑΚΟΗ.ΤΛΚ ΣΩΣΤΟΣ ΑΛΛΟΣ ΓΙΑΣΤΡΟΣ ΜΕ ΕΔΩΣΕ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ Κ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΙΜΟ
Σε δημοσιο νοσοκομειο πηγαινω οποτε εχω μονο σταθερο απο το γιατρο, και ειναι σαββατο, και σημερα ξεκιναω την θεραπεια με κορτιζονη.
Ο ωρυλλα μου ειπε ''μαλλον'' δεν θα χω προβλημα και μου ειπε να παρω τηεφ. τον ψυχιατρο να σιγουρευτω.
Ελα ομως που ειναι σαββατοκυριακο, και θα επρεπε να παρω το γιατρο την Δευτερα ενω η θεραπεια ξεκιναει απο σημερα.
Γι αυτο ηθελα εμπειριες απο αλλα παιδια που περασαν το συγκεκριμενο προβλημα.
Δημητρη πηρα και αντιβιωση και δεν μου εκανε τιποτα.
Στην αναγκη Σακη θα καθυστερησεις την θεραπεια μεχρι την δευτερα. δυστυχως δεν μπορω να σε βοηθησω στο θεμα κορτιζονης. αλλα σιγουρα πρεπει να ρωτησεις πρωτα τον γιατρο σου γιατι ειναι και αυτο δυνατο φαρμακο. ευχομαι περαστικα!
Κάνε λίγο υπομονή σήμερα και αύριο τον παίρνεις τηλέφωνο.. επίσης ζήτα του το κινητό..είναι τέτοια η φύση της ασθένειας που πρέπει να έχεις και το κινητό του..