Χωρισμός ή αναθέρμανση της σχέσης?
Καλημέρα σε όλους, μπαίνω κατευθείαν στο θέμα. Είμαι 25 χρονών κ έχω μια σχέση εδώ κ 2,5 χρόνια με ένα φοβερό παιδί με τον οποίο ήμασταν φίλοι αλλά στην πορεία ερωτευτήκαμε. Στην αρχή ήμουν τρελαμένη κ πολύ ερωτευμένη κ ζήλευα (την πρώην του μόνο, δεν είμαι ζηλιάρα γενικά). Εκείνος εκτός από πανέμορφος είναι κ πολύ καλό παιδί κ μου φέρεται τέλεια, αν κ είναι οξύθυμος σαν χαρακτήρας με μένα δεν είναι έτσι, βέβαια δεν του έχω δώσει κ εγώ κάποιο δικαίωμα. Γενικά πάντως όλα καλά, μου δείχνει συνεχώς ότι με θέλει, υπάρχει επικοινωνία, το σεξ υπέροχο κ γενικά ταιριάζουμε φουλ. Αλλά ρε παιδιά, τον τελευταίο καιρό έχω πιάσει τον εαυτό μου να κοιτάει άλλους. Οκ φυσιολογικό θα μου πείτε μετά από 2+ χρόνια. Αλλά έχει συμβεί να σκαλώσω με 3-4 κ να τους σκέφτομαι συνέχεια κ να τους φαντασιώνομαι, όχι ταυτόχρονα φυσικά, ανά διαστήματα σκαλώνω με κάποιον χωρίς να το θέλω αλλά μετά από λίγες μέρες με δική μου προσπάθεια μου περνάει.
Ωστόσο με το αγόρι μου έχει ελαττωθεί το σεξ, δε νιώθω την ανάγκη να το κάνω μαζί του. Πάντα αυτός κάνει κίνηση κ μου ρχεται η όρεξη στην πορεία, αλλά από μόνη μου δεν θα πάρω πρωτοβουλία. Το έχω συζητήσει μαζί του ότι δεν έχω την ίδια όρεξη με παλιά κ ότι δε φταίει εκείνος γι'αυτό, απλά μάλλον εγώ έχω το "πρόβλημα", έδειξε κατανόηση αλλά απογοητεύτηκε γτ πιστεύει ότι δε με ανάβει πλέον.
Επίσης νιώθω ότι μου έχει φύγει ο έρωτας, δε νιώθω την ίδια λαχτάρα να τον συναντήσω, δε μου λείπει ιδιαίτερα όταν έχουμε μέρες να βρεθούμε..
Εκείνος είναι μες στα μέλια, όλο γλυκόλογα, αγκαλιές φιλιά όπως την πρώτη μέρα, δεν έχει χάσει σταγόνα ενθουσιασμού..μερικές φορές με παίρνει αγκαλιά κ μου λέει με ένα παραπονιάρικο ύφος "δεν θέλω να σε χάσω, μη φύγεις" κ νιώθω τόσο άσχημα που δε νιώθω πλέον τα ίδια..
Αυτός σε λίγο καιρό φεύγει για δουλειά κ για 6 μήνες θα έχουμε απόσταση (δεν θα βρεθούμε καθόλου αυτούς τους 6 μήνες). Δεν ξέρω αν πρέπει να χωρίσω ή να αναθερμάνω τη σχέση μας. Υπάρχει ελπίδα? Δεν θέλω να τον πληγώσω, θα τον πονέσω απίστευτα πολύ αν του πω τέλος..έχω ήδη πληγώσει έναν άνθρωπο στο παρελθόν που ένιωθε πολλά για μένα κ ακόμα έχω τύψεις, απλά δεν θέλω να ξανασυμβεί. Θα τρελαθώ ειλικρινά, δεν ξέρω τι να κάνω. Υπάρχει περίπτωση τα αισθήματα που είχα να έρθουν στην επιφάνεια ή όχι? Θα εκτιμούσα ιδιαίτερα αν απαντούσαν άτομα με παρόμοιες εμπειρίες κ τι ακριβώς έκαναν...