Μηπως εισαι πολυ ντροπαλος και δυσκολευεσαι στις σχεσεις σου με τους αλλους? Πρεπει ν
Επειδη το θεμα περι ντροπαλοτητας ειναι κατι που απασχολει πολυ κοσμο απο οτι εχω προσεξει .....και εχουν ανεβει πολλα θεματα γυρω απο τις κοινωνικες σχεσεις και τις δυσκολιες που αντιμετωπιζουν καποιοι ανθρωποι να ανοιχτουν στους γυρω τους και να συναψουν σχεσεις....παραθετω αυτο το βιντεο με τεχνικες αντιμετωπισης του προβληματος.....
Δεν εχω στοχο να διαφημισω την ειδικο που δινει συμβουλες στο βιντεο
Στοχος μου ειναι να βοηθησω ατομα που ταλαιπωρουνται απο αυτο με το να γνωρισουν περισσοτερα πραγματα για το προβλημα που τους απασχολει....και να δωσω πιθανες λυσεις αντιμετωπισης προκειμενου να μην επαναλαμβανονται οι ιδιες απαντησεις σε καθε παρομοιο θεμα και τα μελη να μπορουν ευκολα και γρηγορα να εξυπηρετηθουν.....
Θα συνιστουσα στα ατομα που νιωθουν οτι ταυτιζονται με το προβλημα της ντροπαλοτητας να ψαξουν πληροφοριες για τη κοινωνικη φοβια και την αποφευκτικη διαταραχη προσωπικοτητας
Πατηστε το παρακατω βιντεο για να δειτε τις αιτιες της ντροπαλοτητας και πιθανες λυσεις αντιμετωπισης
https://youtu.be/Jsv8r75Owbk