Επικριτικοι γονεις και αυτοπεποιθηση
Παιδια εχω θεμα με τους γονεις μου...δεν ειναι οτι δεν με αγαπανε και τετοια...το ξερω οτι με νοιαζονται αλλα ειναι πολυ επικριτικοι σε ολα ...ειδικα η μανα μου...μολις παω να της μιλησω για κατι (εστω και το πιο απλο) ειναι ολο παρατηρησεις και ολο ΠΡΕΠΕΙ....πρεπει να κανεις αυτο...πρεπει να κανεις εκεινο...ο κοσμος δεν κανει τετοια πραγματα και γενικως μου υπενθυμιζει πως ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να ειμαι (κατα τη γνωμη της ) και ΠΩΣ δεν ειμαι.....τωρα που το σκεφτομαι... ολα τα χρονια ετσι ηταν!!! ομως εγω ημουν μικρουλα και δν το καταλαβαινα ...ομως μου εχει περασει υποσυνειδητα..παντα οτι κανω το θεωρει στραβο...ειναι ο πιο σκληρος κριτης μου....ΜΕ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΟΧΙΚΗ...και αυτο μου ροκανιζει την ηδη χαμηλη μου αυτοπεποιθηση....
Πολλες φορες νιωθω οτι ενω οι δικοι μου με αγαπουν δεν μου το δειχνουν...δν νιωθω αγαπη....δεν εισπραττω αναγνωριση...
Εχω πει στη μανα μου οτι με το τροπο της οπως μιλαει με βγαζει σε ολα αχρηστη....ηταν παντα επικριτικη μαζι μου και δεν λεει να αλλαξει...
Τι να κανω για να μη μου κανει αλλο κακο αυτη η συμπεριφορα ....θελω να μιλησω μαζι της και ακουω παντα κριτικη...θελω να αποκτησω αυτοπεποιθηση..δεν θελω να με επηρεαζουν αλλο τετοιες συμπεριφορες....
Που ξερω οτι ηδη με εχουν επηρεασει αρκετα ......