Μοναξιά, το απόλυτο κενό!
Καλησπέρα σας! Είναι η πρώτη φορά που γράφω. Και το ότι έφτασα σε αυτό το σημείο ...να ψάχνω 'παρηγοριά' μπροστά σε μία οθόνη με θλίβει περισσότερο. Είμαι κοπέλα 23 χρονών και νιώθω μοναξιά! Μου φαίνεται εντελώς αφύσικο σε αυτήν την ηλικία να μην έχω ανθρώπους δίπλα μου, φίλους. Τώρα που θα έπρεπε να ζω τη ζωή μου ακριβώς όπως τη θέλω εγώ, να διασκεδάζω , να έχω δραστηριότητες και χόμπι, να πηγαίνω τα καλοκαίρια διακοπές, να κάνω 'τρελά' πράγματα..της ηλικίας μου. Θα ήθελα πάρα πολύ να τα κάνω όλα αυτά, αλλά μου λείπει κάτι..οι πραγματικοί φίλοι, οι παρέες! Παλαιότερα είχα κάποιες φίλες..αλλά τις έκανα πέρα γιατί δεν μου φέρθηκαν καλά. Έτσι τουλάχιστον νόμιζα εγώ. Απολαμβάνω περισσότερο τη παρέα των αντρών. Αλλά το 90% αυτών δεν θα με δουν μόνο φιλικά. Οπότε..παύει να θεωρείται φιλία.
Θέλω να κάνω αληθινούς φίλους. Και βασικά..ένας/μία μου αρκεί. Είναι τόσο δύσκολο να βρω κάποιον που να με νοιάζεται πραγματικά; Να με ακούει όταν έχω κάτι να του πω; Να μην ζηλεύει και να μην είναι παρτάκιας; Τέλος πάντων..υπάρχουν Άνθρωποι σε αυτό τον κόσμο;