Καλησπέρα σας..σας παρακαλώ διαγράψτε τον λογαριασμό μου.
Printable View
Καλησπέρα σας..σας παρακαλώ διαγράψτε τον λογαριασμό μου.
Υπομονη. Απο τη στιγμη που αρχιζουν οι φασαριες, κανουν ενα 48ωρο να αντιδρασουν οι διαχειριστες. Μετα ολο και κατι θα τροποποιησουν εστω κι αν πρωτα εχει χρειαστει να βγαλουν το φιδι απο την τρυπα τα μελη...
Απλά δεν με βοηθάει όλο αυτό..νόμιζα ότι είναι φόρουμ που βοηθάει ο ένας τον άλλον..σε τέσσερις μέρες έχουν γίνει 2 τσακωμοί..με αποκορύφωμα να ρίχνουν κατάρες κτλπ..
ποιος ο λογος? εψαξα λιγο και δεν σε ειδα να τσακωνεσαι με καποιον.
αν χαλαστηκες απο ξενους καυγαδες, μπορεις να απεχεις. γιατι να σβηστει ο λογαριασμος σου?
Αν εξαιρέσεις το γεγονός ότι τσακωμοί θα υπάρχουν, υπάρχουν αξιόλογα άτομα για να κάνεις συζητήσεις, το μοναδικό αρνητικό είναι ότι θα πρέπει να τους ξεχωρίσεις μόνος-η σου. Μην κάνεις διαγραφή γιατί και εγώ έτσι την πάτησα και ζήτησα να με διαγράψουν εν βρασμό ψυχής πάνω σε λογομαχία με μέλη που έχουν καταντήσει κατίνες. Απλά αγνόησε τους και μίλα επιλεγμένα, όπως κάνουν και οι περισσότεροι εδώ.
Αυτή είναι η προσωπική μου γνώμη και στην δίνω εντελώς φιλικά. Καλή συνέχεια σε ότι και να κάνεις αλλά και σε όποια απόφαση και να πάρεις
Ευχαριστώ για την συμβουλή