Κεφαλι και επιπτωσεις αγχους
Καλημερα σε ολους και καλη εβδομαδα.
Αναζητωντας πληροφοριες στο διαδικτυο για καποια συμπτωματα επεσα πανω σε αυτο το φορουμ ...που ομολογω δεν ειχα ανακαλυψει γιατι κατα καποιο τροπο ειχα υποσχεθει στον εαυτο μου οτι δεν θα ξανα πεσω σ αυτον τον παρανοικο συμβουλατορα που λεγεται ιντερνετ.
Απο τις αρχες Αυγουστου νιωθω κατι περιεργους πονοκεφαλους που εντοπιζονται μονο στην δεξια πλευρα το κρανιου (οχι ολη μερα και καθε μερα) ερχονται και φευγουν μετα την ληψη παυσιπονου....
και τις τελευταιες μερες εχουν αρχισει να ῾περπατανε μηρμυγκακια᾽ στο μισο μου προσωπο που οσο πανε φτανουν μεχρι σαγονι και χειλια. Επισης νιωθω σα να καιει η δεξια μου πλευρα ενω αντιλαμαβανομαι οτι η θερμοκρασια μου ειναι η ιδια κι απο τα δυο μου μαγουλα.
Ετσι επεσα επανω σους ομοιοπαθουντες και ειδα οτι αυτο μπορει να ειναι και ψυχοσωματικο. Δεν χρειαζεται να επισημανω οτι ειμαι ενα νοσοφοβικο ατομο ...που ομως θελω να πιστευω συνεχιζω να ζω θαβοντας αυτους τους φοβους διοτι δεν μπορω να βλεπω πια τους γυρω μου να με αποπαιρνουν. Ετσι τα εχω θαψει ολα και το παιζω ζητω η τρελα....
Οποιος θελει κι εχει παρομοια συμπτωματα ας με βοηθησει.
Περιεργους πονοκεφαλους τσιμπηματακια μηρμυγκιασμα και αισθημα καυσους....
Ευχαριστω ....