καλησπερα,
ηθελα να ρωτησω ποιο γενοσημο του αμπιλιφαι να παρω απο ελλαδα το επιματ η το σαντος?δε ξερω τι φαση
Printable View
καλησπερα,
ηθελα να ρωτησω ποιο γενοσημο του αμπιλιφαι να παρω απο ελλαδα το επιματ η το σαντος?δε ξερω τι φαση
Καλησπέρα,
Έγω εδώ και 3 μήνες παίρνω το Zykalor. Δεν είδα καμιά διαφορά από το Abilify.. Και έχει 13€ τα 30 χάπια των 10mg.
Ο ψυχιατρος ποιο σου προτεινε?
Εστάλη από GT-S7580 στο E-Psychology.gr Mobile App
εγω παιρνω απο κυπρο ενα γενοσημο,,,κ ο γιατρος λεει να παρω οποιο νανε δε ξερει...
Δεν ξερει? Ψυχιατρος δεν ειναι?
Εστάλη από GT-S7580 στο E-Psychology.gr Mobile App
Εμένα μου το πρότεινε ο ίδιος, για πιο φθηνή και αξιόπιστη λύση..
ΕΠΙΜΑΤ Π ΕΙΝΑΙ ΠΟΡΤΟΓΑΛΕΖΙΚΟ Κ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΤΑΝΤΑΡ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΜΗΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ(ΤΟ ΑΜΠΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ)
Ο γιατρός μου πρότεινε ο αρπιπροζ.. υπάρχει και το αρπιλιφ από την ελπεν η οποία έβγαλε γενοσημο ρισπελεν καλύτερο του ρισπερνταλ..
εντελως ασχετο αλλα το γενοσημο του σολιαν που επαιρνα τσαμπα το amisulpride σταματησε να παραγεται και τωρα κυκλοφορη μονο το γνησιο που το πληρωνο δεκα ευρο το κουτι, ευτυχως δεν ειναι πολλα
Πολυ δυσκολη ερωτηση η περι γεννοσημων ...............ουτε οι ψυχιατροι ξερουν καλα καλα , το μονο βεβαιο , ειναι οτι η εταιρεια mylan , εβραικων συμφεροντων ,εχει φαει σωρεια μηνυσεων για αδρανη φαρμακα ........για αλλες δεν εχω ιδεα ......