Ειναι κουραστηκο κ ψυχοφθορο.. Κλαιω χωρις λογο....νιωθω ενα κομπο στο λαιμο... ο θανατος ειναι απο τις κυριαρχες σκεψεις στο μυαλο μου...Πριν λιγο καιρο ειχα διαφορα προβληματακια αλλα χαζα αλλα πιο σοβαρακ μου εριξαν την ψυχολογια τωρα ομως αρχιζουν κ αλλαζουν.. ολα ειναι καλυτερα εγω αντι να συμαδιζω με αυτο συνεχιζω να τα βελπω ολα μαυρα! Κανω πολυ ανησυχω υπνο... ξυπναω τα πρωινα κ δν εχω ορεξη να σηκωθω..ολα ειναι χαλια... νιωθω μονη...θελω να μενω κλεισμενη στο δωματιο μου κ να κλαιω....δεν τρωω κααλα... ασε που εχω προωλημα εαν αγχωθω με πιανουν αναγουλεσ αφτο το εχω απο μικρη... νιωθω πως κανεις δεν με καταλαωαινει κ δεν μαγαπαει πραγματικα... ωρεσ ωρεσ θελω να φυγω απο το σπιτι μου να μεινω μονη μου...πριν 2 βδομαδες περιπου πηγα να να παρωα χαπια για να βαλω ενα τελος στην ζωη μου πηρα μονο 4 κ πηγα κ εκανα εμετο.. για πρωτη φορα ο φοβος μου με βοηθησε να μν κανω καμια τρελα... αλλες φορες σκεφτομαι πιο κα8αρα κ λεω τι χαζομαρες κανω κ πως εχω την δυναμη και 8α βγω απο αφτη την φαση.. αλλες παλι θελω να βαλω ενα τελος σε ολα... να κοιμηθω κ να μν ξυπνησω ποτε.... Μονο ενα ατομο με βοηθαει χωρις βεβαια να τις εχω πει ολα αυτα που νιω8ω.. 8ελω να ωγω απο αυτο...:(