Άγχος, φοβίες, Κρίση πανικου!
Γεια σας παιδια! Νέο μέλος εδω,ηρθα να πω και εγώ τον πονο μου!Όλα ξεκίνησαν φέτος τον Ιουλιο! Δυσκολη χρόνια, πολλη απαιτιτικη,με αρκετό διάβασμα, ελάχιστες εξόδους και ερωτική απογοήτευση συνέβαλαν στο να οδηγηθω στο σήμερα. Ξαφνικά πεταγομαι στον υπνο μου μια νυκτί με έντονη ταχυκαρδία, δυσπνοια, έντονη ανησυχία, νευρικότητα και ισχυρό αίσθημα φόβου ότι οδηγουμαι στο θάνατο! Μαλλον η κρίση πανικου μου χτυπησε την πορτα για πρωτη φορα! Από τότε άρχισαν τα δυσκολα. Καθημερινά άγχος, ανησυχία, να μην ευχαριστιέμαι τίποτα και το κερασάκι στην τουρτα οι καθημερινές κρίσεις πανικου με σφίξιμο στο στήθος, φόβο θανάτου, αίσθημα λιποθυμίας, δυσπνοια, ζαλάδες κλπ! Άρχισαν οι επισκέψεις σε γιατρούς. Παθολόγο, Καρδιολόγο, Ωτορινολαρυγγολογο, ενώ περσι τέτοια εποχή είχα κάνει κ αξονικές στομάχου κ εγκεφάλου που ήταν καθαρές! Δεν έχεις τίποτα παθολογικο μου λένε! Το ίδιο και ο καρδιολόγος "μου λέει άντε βρες καμία γκόμενα ρε να ξελαμπικάρεις, 22 χρονών μαντράχαλος αγχώνεσαι χωρίς λόγο! " Η αλήθεια είναι ότι οι διαβεβαιώσεις των γιατρών με καθησυχάσει όχι όμως σε βαθμό να αποβαλω τις φοβίες, το άγχος, την ανησυχία και τις κρίσεις! Μπορώ να πω ότι είμαι καλυτερα, οχι όμως εντελώς καλά! Τα σωματικά συμπτώματα καθημερινά: πονοκεφαλοι, ζαλάδες, τρεμουλο, πονος στον αυχένα, πονος στο στομάχι. Αφου δεν έχω τίποτα φάω το σκέφτομαι, γιατί βασανίζομαι έτσι;τι έχω κάνει πια; γιατί σε μένα; Καθημερινά ερωτήματα. Σκέφτομαι να επισκεφθώ τον ψυχολόγο της σχολής να μου πει και αυτός τη γνώμη του. Οργανικό δεν έχω κάτι προφανως, το ψυχολογικό φταίει που με χτυπάει σωματικά! Ελπίζω κάποια στιγμή όλο αυτό να τελειώσει!