Πέρασα σε σχολή στην επαρχία αλλά δεν μπορώ να αποχωρήστω την οικογένεια μου
Καλησπέρα, εάν και δεν ξέρω εάν γράφω στο σωστό.τοπικ θα μπω κατευθείαν στο θέμα , ειμαι 19 ετών φέτος πέρασα Κεφαλονιά σε μια σχολή.ονοματι ψηφιακών μέσων και επικοινωνίας, ήθελα πληροφόρικη, η σύγκεκριμενη σχολή σε κάποια εξάμηνα έχει κάποια πολύ ενδιαφέρον μαθήματα για εμένα που σχετίζονται με την πληροφορική, αλλά από εκεί δεν μπορείς να βγεις καθαρά πληροφορικαριος η δικτυας όπως ήθελα εγώ .. είχα δώσει και πέρσυ και απέτυχαζ έχασα και άλλη μια χρονιά στην πρώτη Λύκειιυ λόγο απουσιών, σύνολο 2 χρονιές χάθηκαν , οι γονείς μου και όσοι γνωστοί και συγγενείς γνωρίζουν ότι πέρασα εκεί ξετρελαθηκαν και χάρηκαν. Πριν 2 εβδομάδες οι δικοί μου έτρεξαν σαν τρελοί να μου βρουν σπίτι, δουλεύουν και οι 2 σαν σκυλιά .. έχω άλλα 3 αδέρφια τα 2 μεγαλύτερα.. τώρα πλέον πήραν την απόφαση να με βοηθήσουν όσο δεν πάει, θέλοντας και μη . Θα πληρώνουν το ένοικιο μου το φαγητό.μου και όλα ... Δεν το ήθελα .. αλλά επέλεξα σχολή επαρχίας, μου έλεγαν προσοχή εάν βάλεις επαρχία και δεν μπορείς να πας καλύτερα μην την βάλεις ..σήμερα δευτέρα λοιπόν ήρθε η ώρα να πάω στην Κεφαλονιά με τον αδερφό μου όπου δεν έχουμε πολύ.καλες σχέσεις ποτέ δεν μιλούσαμε πολύ.. θα κάτσει 3 μέρες.. το θέμα μου είναι ότι δεν μπορώ να αποχωρήστω κανέναν. Ούτε την οικογένεια μου ούτε την τρελή Αθήνα .. εντάξει θα έρχομαι Χριστούγεννα κλπ αλλά μόνος δεν το πίστευα ποτέ θα μείνω . Από την άλλη δεν γίνεται να είμαι.παντα με τους γονείς μου ..κλαίω συνέχεια και στεναχωρώ τους γονείς μου γιατί δεν θέλω να πάω, ενώ εκανα σαν τρελός για να φύγω, τώρα που έφτασε η ώρα νομίζω το μετάνιωσα... Δεν είμαι να μένω μόνος... Να σημειώσω ότι οικονομικά ήμουν ανεξάρτητος σχεδόν για έναν χρόνο λόγο.οτι δούλευα σε εστιατόρια ως βοηθός σερβιτόρου και αυτό ελάφρυνε τους δικούς μου, έχω την δυνατότητα έστω και 2 μέρες την εδβομαδα να βρω δουλειά εκεί για ένα χαρτζιλίκι για τα τσιγάρα ... (Καπνίζω απίστευτα τρέλα και δεν παίρνω κιλό......) Διότι πέρασα από 2 πολύ καλά εστιατόρια της Αθήνας ... Τι να κανωωω? Δεν θέλω να φύγω δεν μπορώ να τους αποχωρήστω....... Δεν είχα ποτέ καλές σχέσεις με κάποιον, όπως φίλο κοπέλα, ξέρω θα πάω στην σχολή τις πρώτες μέρες και θα είμαι με τα μούτρα κάτω, λες και έρχεται η καταστροφή, το.ξερω ακουγομαι περίεργος, ξέρω ότι δεν είναι κάτι τρελό, αλλά πώς να το ξεπεράσω? Ποτέ δεν έμαθα να κάνω φίλους με το γεια σου.τι κάνεις πως σε λένε Γιάννης χάρηκα....
.. πάντα έκανα βλακεία και όλα πήγαιναν χαλιά... Μερικοί παρακαλάνε να περάσουν επαρχία και να μένουν μόνοι τους.... Δεν είμαι τέτοιος...