Originally Posted by
Macgyver
Τα χαπια δεν θεραπευουν την κτθλψη , απλα αμβλυνουν τα δυσαρεστα συναισθηματα , ωστε να σου δωσουν την ευκαιρια , ιδαις δυναμεις πλεον , ωστε να καταβαλλεις η ιδια προσπαθειες για να την ξεπερασεις ...............αν θεραπευεται η κτθλψη ? αν εχει προκληθει απο εξωγενειςε παραγοντες , ναι θεραπευεται , πρεπει ομως να προσπαθησεις ιδια να την ξεπερασεις , με προσπαθεια να μην την σκεφτεσαι , να βγαινεις εξω , εστωμε το ζορι , να εχεις επαφη με ανθρωπους , να μην αφηνεις κενα στην καθημερινοτητα σου δλδ ..........ο ψυχιατρος μου , μουχει αναφερει πολλες περιπτωσεις κτθλψης , που μολις ο ασθενης βρηκε καποιον ερωτα , δεν ξαναπατησε στο ιατρειο του !! αν ειναι ενδογενης , δλδ απο κληρονομικοτητα , εκει ειναι δυσκολα τα πραματα ..........
ειχα το 11-12-13-2014 εντονη κτθλψη , εκανα εναν δεσμο, οχι ακριβως αυτο που ηθελα , αλλα καταλαβα εκτοτε οτι η κτθλψη δεν ειναι ανικητη , οπως νομιζα , και ειμαι τα 3 τελευταια χρονια , ενα 50% καλυτερα , βγαινω , παω βολτες , λειετουργω τσπαντων , στην φαση της εντονης κτθλψης , ουτε σμαρκετ δεν μπορουσα να παω ........αλλα σκεφτομαι θετικα , δεν εστιαζω στην κτθλψη , αλλα σε ευχαριστα πραματα ......
τα κενα , την αδρανεια προσεχε , ειναι οι καλυτεροι συμμαχοι της κτθλψης ..........
και εχω σταματησει τα αντικαταθλιπτικα , παιρνω μονο βαλσαμοχορτο .........