Οπως λεει ο τιτλος.
Printable View
Οπως λεει ο τιτλος.
ηρεμια..και ισσοροπια.. αρα και ευτυχια.. καλε μου..
οπωσ και δυναμη..αντοχη.. αγαπη ..και πανω απ ολα ΑΣΦΑΛΕΙΑ.
Ευχαριστω Adzik θα ηθελα να ακουσω περισσοτερες αποψεις παρακαλω ολες οι γνωμες δεκτες.
Γιατί πρέπει να τις αντικαθιστά κάτι; Απλά τα αισθήματα που σου προκαλούσαν οι φοβίες όπως ανασφάλεια, φόβος κλπ μετουσιώνονται σε ασφάλεια, σιγουριά κλπ.
ayto enoo ki ego..
Θετικά: αυτοπεποιθηση....αισιοδοξια , περισσοτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό.
αρνητικα: αγχος για το αν θα επανελθουν, ή αποτελουν οριστικο παρελθον.
Είναι πράγματι περίεργο πως οι φοβίες , η κατάθλιψη και άλλα συναισθήματα που μας ταλαιπωρούν , μας δίνουν ταυτόχρονα και ένα αίσθημα ασφάλιας : είναι γνώριμα !!!
Αυτο εννοείς keep ?
Μαλλον τρελλαθηκα και δεν ξερω τι λεω...φυγαν ορισμενες φοβιες μου αλλα νομιζω αντικατασταθηκαν απο καθαρη τρελλα....εσεις καλα τα λετε.
Τι εννοείς keep?Τι αισθάνεσαι δηλαδή τώρα που φύγαν οι φοβίες?Χειρότερα νιώθεις από πριν?
Εμένα πάντως όταν φεύγουν οι φοβίες έρχεται η στεναχώρια.Γιατί μόλις φύγει ο φόβος μπορώ να σκεφτώ πιο καθαρά κάποια πράγματα γενικότερα για τη ζωή μου οπότε με πιάνει αυτή η θλίψη.
εννοείς μήπως ότι οι φοβίες σου λειτουργούσαν σαν μηχανισμός προστασίας και τώρα χωρίς αυτές νιώθεις μόνος με την \'τρέλα\'? αν ναι, μάλλον δεν τις αντικατέστησε κάτι ακόμα και αυτό είναι το πρόβλημα.
τίποτα.Quote:
Originally posted by keep_walking
Αν νικησεις τις φοβιες σου τι τις αντικαθιστα?.
Αν τις νικήσεις τότε θα τις αντικαθαστήσεις με ότι θέλεις ΕΣΥ.
(ενίοτε τρέλλα θεωρείται και η άγνωστη ευδαιμονία)
πιστεψε με τις αντιθιστουν αλλες μεγαλυτερες λαχταρες πολλες φορες που θα παρακαλας μετα να ειχες παλι την φοβια φιλε...μην ανησυχεις αν θελεις να μιζεριασεις η ζωη ειναι γεματη απο τετοια ποτηρια....βεβαια να λεμε και τα θετικα εχει και καλες στιγμες αλλα σε σενα απο οτι καταλαβα σε εχει πιασει το συνδρομο της Στοκχολμης στη θεση του θυτη ειναι η φοβια..εισαι φοβολαγνος..εχω μια ιδεα ξεκινα να φοβασαι κατι αλλο.. τα σαυρακια τις γατουλες τα πετειναρια κτλ κατι θα βρεις...
Ερε αποριες που εχει το ατομο..
Χμ δεν θα ελεγα οτι ειμαι φοβολαγνος...απλως οταν κοβεις τα φαρμακα και βλεπεις το συμπαν σου να μεταμορφωνεται μαζι με σενα ειναι μια τρομακτικη εμπειρια και φοβασαι μην γκρεμισεις σε μερικες ημερες οτι εκτισες σε μια δεκαετια προσπαθειας.
Και οντως βρεθηκα κοντα...απιστευτη καταθλιψη να την ονομασω...τελος παντων περασε και αυτο....παμε για αλλα.