Quote:
Λουλούδι, έχεις δίκιο στα περισσότερα, εκτός από το ότι αφήνω την κόρη λάσκα. Δεν συμβαίνει, ίσα ίσα που προσπαθώ να την έχω σφιχτα και ο πατέρας της με 'καπελώνει'. Είναι, κατά την γνώμη μου, υπερ το δέον επιτρεπτικός, το παιζει κουλ, δέχεται πράγματα που κατα την γνωμη μου δεν θα έπρεπε και καταλήγουμε εγώ να είμαι η αυστηρή, αντιπαθητική και η κακιά και αυτός να είναι ο κουλ, που σε αυτόν στρέφεται η μικρή για να μιλήσει για όλα και εμένα με έχουν παραγκωνίσει. Αυτό με κάνει να νιώθω ακόμη πιο αποτυχημένη. κάθε φορά που του λέω να κρατάμε μια κοινή στάση, μου απαντά ότι "ωραία, αλλά γιατί να κρατήσει αυτός την στάση μου, ας κρατήσω εγω την δική του αμα θέλω". π.χ. της λέω "φτάνει με το κινητό, κάνε τα μαθήματα σου" και αυτή με γράφει. Αυτός, ενώ είναι μπροστα, δεν θα πει ποτέ "ακου τη μαμα σου". Θα την πλησιάσει και θα της πει φιλικά" τι μαθήματα έχετε αυριο?" και τότε αυτη, αν και βαριέται, θα του δείξει. Νιώθω άκυρη τελείως, ο σύζυγος δεν με στηρίζει καθόλου και ίσα ίσα που τον νιώθω ότι επιχαίρεται για αυτήν την κατάσταση, που είναι δηλ. ο καλός μπαμπάς σε αντιδιαστολή με εμένα. Νιώθω σαν να έχω πληγές παντού..
Ε τοτε αν ειναι ετσι, μηπως συμβαινει το αντιθετο; Μηπως εισαι πολυ αυστηρη μαζι της; Με τον εαυτο σου εισαι τοσο αυστηρη; Πρεπει να το δουλεψεις αυτο.